Ezúttal Cegléden ütötte fel a fejét a migránshisztéria, pedig mindössze annyi történt, hogy egy arab turistacsoport utazott át a városon. 

A Fidesz migráns-ellenes propagandájának köszönhetően ismét riadalmat váltott ki egy hazai település körében, hogy idegenek érkeztek a városukba. Egészen elképesztő, ahogy a Ceglédi Panoráma nevű helyi lap beszámolt minderről. Már a cikk bevezetőjében is azt írják, hogy

Felbolydult csütörtökön délután csendes kisvárosunk élete, ugyanis egy nagyobb létszámú színesbőrű egyénekből álló csapatot láttak több helyen a városban.

Volt, aki a rendőrséget riasztotta a városban sétáló arab csoport miatt:

Egy alkalmazottam mondta, hogy furcsa alakok járkálnak a városban. Szembetűnő volt mindenkinek. Szóltam egy rendőr ismerősömnek, hogy nézzenek utána, nehogy gond legyen

– írta az egyik szemtanú a lapnak, míg egy másik férfi egy benzinkúton futott össze a társasággal, akik cigarettát akartak vásárolni. A szemtanú úgy vélte, talán sportolói csapatról lehetett szó, de nem viseltek egységes ruhát, a nyakukban ugyan lógott „valami egységes cucc”, de azt a kabátjuktól nem lehetett látni. A férfi azt is megjegyezte, hogy az idegenek „feketék voltak”.

A migránshisztéria folytatódik: Cegléden egy arab turistacsoportot néztek menekülteknek

Fotó: Pixabay

Egy nő pedig pánikba esett, és azt írta:

Rémisztő volt! Kérem, a migránsveszély miatt és főleg a nőkre tekintettel hívják fel a CEGLÉDI emberek figyelmét, hogy ne járkáljanak egyedül az utcán, mert már itt sem biztonságos. 

A turistacsoport ceglédi megjelenéséről "egy szemtanú" videót is feltöltött Facebookra, de ezt azóta már törölték.

(Ceglédi Panoráma, Index.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Aznap Cegléden Orbán Viktor szintje uralkodott. Bízom benne mára kigyógyultak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.