Több újságíró ráharapott arra a hírre, hogy a magánnyugdíjpénztári vagyon megvan: valahol szerepel az MNB mérlegében. Persze nem könnyű azt megtalálni, szóltak a híradások, mert a jegybank ügyesen eldugta.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Equus: Bokros az egyik leghitelesebb, legfelkeszultebb politikus, es bar a mozgalma nagyon kicsi, hosszutavon az ido ot igazolna.
Teljesen egyetertek Veled, ot nem reszegitene meg a hatalom, es vegre egy szakerto is lenne hatalmon.
Minden megszolalasara erdemes odafigyelni...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@advocat: Soha nem mondd, hogy "mindegy"! A vegelszamolasnal ugyanis ez a kis "konyvelesi hiba" az egyik vadpont lesz, kokemenyen!
Equus
szólok apámnak, h Új-Zélandnak nincs Trabantja, lehet, h ott lenne piac rá. Meg kellene egy kis apró a rep.jegyre, meg a kocsikölcsönzésre... és valszeg nem fogok viszajönni Európába, de a jogi dipó azért kellene...
karma1
@Equus: baraka.hu/Uj-Zeland-Deli-sziget Ez egy szuper program, nagyon jo kis tura, en mar parszor korbejartam - hat ezt soha nem lehet megunni...:o))) Kaikoura most nyitott ujra a 2016-os foldrenges ota, epp karacsonykor. Nagyon jo arnak tartom egy 16 napos utra ezt a tarsasagot. Motuekan a sogornonk lakik, en nem hagynam ki Hanmer Springs-et sem, mert isteni thermalfurdok vannak, piszok jo setalasokkal, isteni ettermekkel...:o)))

Szerintem a Trabantert itt senki nem fizetne, a muzeumba ingyenes felajanlasok utjan kerulnek be a kiallitott holmik, sajnalom...:o((((
karma1
@Equus: Ja, itt nem kotelezo a university vegzettseg az ugyvedseghez, hanem eleg egy polytech intenziv 2-3 eves tanfolyama is!!!
Kocsit nem kell berelni, van! De nemzetkozi jogsi kell, az 1 evig ervenyes, utana le kell vizsgaznod az itteni kresz szerint.
Qqberci
Nagyapám zsebórája is megvan, csak egy ideje Ivan Ivanovics zsebében ketyeg...
Equus
@durbincs: viselkedj, vagy szólok anyádnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.