Az utóbbi hét-nyolc évben nem először fordul elő, hogy egy törvényre rásüthető, hogy alkotmányellenes. Ez persze nem tartotta eddig sem vissza a regnálót ilyenek meghozatalára, - oszt jó napot! - de gondolkodni a betartásukon a Jobbikkal történtek miatt kezdett el a népfenség.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Dehogy kell betartani!
A benemtartással lehet leghamarabb megbuktatni ezt a rohadt kapitalizmust.
De mi lenne utána?
He?
Nincs egy karizmatikus vezéregyéniség az országban.
Importról meg szó se lehet.
Mongyuk - a puzsér elég kemény, de komolytalan.
Akkor már inkább Besenyő István.
peterkelemen
Az ne zavarja a cikkíróját, hogy a lényegen átsiklik ugyanis Magyarországon már nincs Alkotmány. Az Alkotmányt Orbán és bűnbandája eltörölte helyette egy fabatkát sem érő, kényük-kedvük szerint módosítgatott alaptörvényt hoztak létre. Ezt a nép soha nem hagyta jóvá. Bezzeg a migráns baromságaikat népszavaztatták, de ezt ami alap és a legfontosabbak egyike minden nemzetnek a magyar nép teljes kizárásával kreálták.

Orbánék állam elleni bűncselekmények sorozatát hajtották végre,d e ne zavarjon senkit.
tudode
Röhej!
.
Még viccnek is rossz az, hogy a kizárólag JOG-ÁSZ Bibóistákból tömörülő NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI RENDSZER "alkotmányos" csalással megalkotja a a párt-alaptörvényüket, tehát MINDAZ A SARKALATOS + bármilyen jogszabályuk KUKA!
.
Mi az, hogy ALKOTMÁNYELLENES!
.
Magyarán ALAPTÖRVÉNYELLENES lenne, ha még azzal sem KÖVETTEK VOLNA EL államcsínyt!
.
Tehát a 2012. január 1-jén életbe lépett PÁRTALAPTÖRVÉNY alapján, a többnyire KÉPVISELŐI INDÍTVÁNNYAL a gombnyomogatókkal 2-3 nap alatt a csuti 2/3-ával elfogadott bármilyen jogszabály, és annak végrehajtása KUKA, mert csalás alapján ALKOTTATOTTAK MEG!
.
Felmerül az ORBITÁLIS KÉRDÉS, hogy az ellenzék miért HAGYTA PARTIZÁNKODNI, akkor, amikor ott meresztették az izéjüket, az ovis szinten baromkodó csutit, akivel MÁR ANNYIRA ELSZABADULT az értetlenségével, mint a tornádóban ELSZABADULT hajóágyú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.