Sokan leírták már, hogy Orbán Viktor mikor és mitől kerülhet bajba. Eddig egyik előrejelzés sem vált be, Houdinit meghazudtoló ügyességgel mászatják ki minden elkövetett tette súlyának következménye alól. Talán csak egy valamit nem vettek számításba a fiúk: a magyar góbét. Ez lehet a kegyelemdöfés.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azért hagy annyit ennek a patkánynak, hogy a szellemei képességéhez mérten
ő és a családja jól megéljen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@bakegya: .
Nagyon találó a hasonlat, az ORSZÁG FÁJÁT tövestől araszolva "kiszakította", és a fideszes ÁLLAM v. KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK "is" cinkosa ennek a bandának, mert RÉG FEL KELLETT VOLNA OSZLATNI "az országgyűlést"!
.
Egyedül a párt alaptörvényükben kegyesen belevett EMBERI MÉLTÓSÁGUNKKAL mehetünk a búsba, akkor amikor a SLEPPJÉTŐL KEZDVE a kukásig ALATTVALÓVÁ SILÁNYÍTOTT minden állampolgárt, az ő RABSZOLGÁJAKÉNT ez a ??? "falusi gyerek!
.
JÓL BEVÁSÁROLT VELE AZ ORSZÁG! Nyöghetik még a dédunokák is a baromságait!
bakegya
@tudode: mi vagyunk a pácban...és bele is pusztulunk,ha ezt a mészáros orbánt újraválasztja ez a birka "banda"!
kokopelli
@bakegya: ...és a Mészáros Lölö nem tudja,hogy neki magának is vannak létrái???
görbetükör
Esetleg ha lehetne arról népszavazás, hogy kettőnél többször senki ne lehessen miniszterelnök. Sőt, köztársasági elnök se.
De ezt igazából egyik politikusunk sem akarja.
Jozefina
Mészáros soha nem lesz Simicska, mert olyan buta, mint a föld!!! Ha netán kormányváltás lenne az összes vagyonát el kell kobozni és visszatenni az államkasszába!!! Ezt nem ártana a válaszási szövetséget kötő pártoknak is hangsúlyozni!!!
bakegya
@görbetükör-be látják ezek ahhoz jónak MAGUKAT,HOGY MINKET MÉG ITTHON DOLGOZNI IS KÉPES MAGYAROKAT valamire is nézzék!!!
Túl jó üzlet ez ennek a "bandának" akik életükben még egy napot se dolgoztak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.