Az eltüntetett nyugdíjmegtakarítással kapcsolatban – ha lehetne kérdezni, egy demokráciában elvileg ez alap – a közszolgákat, elsősorban az Orbán-Kósa-Lázár triót kellene faggatni, hiszen ők hárman jegyezték azt a dokunemtumot, amiben beígérték minden állami kasszába visszatérőnek, hogy egyéni számlán tartják majd nyilván az összegyűlt megtakarításait. Ez a mai napig nem történt meg.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jaj a Kiflicsücsök szenyátorinát már nehogy kifelejtsétek!!! =))
Béla333
Hogy rohadjon rájuk a műanyag cellalakat!
Mocsok tolvajok!
szép új világ
Ha a csuti patkánynak meg a vásárhelyi vigyorinak akkor este az apja moziba ment volna - Istenem hol tarthatna már ez az ország!
tudode
Mi van?
Megvan a manyup lóvé, v nincs, v a bandzsi ül rajta, tőle függ, hogy ad-e belőle v sem?
.
Aszonta - többek között::
.
hvg.hu/gazdasag/201713__allamadossag__penzugyi_lazitas__luxuskoltekezes__felszallo_agban
.
"""Matolcsy legalább egy halvány ígéretet tett az egykori magánnyugdíj-pénztári tagoknak: amikor majd nyugdíjba mennek, kivezetik a statisztikákból az ő befizetéseiket, így talán többet kaphatnak akkor. Más kérdés, hogy hiába ígérte meg 2010-ben épp Matolcsy, hogy egyéni számlákon vezetik majd a befizetéseket, ilyenek azóta sincsenek, a pénzt pedig már el is költötte a kormány."""
.
Kotlik rajta, v mi van?
peterkelemen
Orbán-Lázár-Kósa-Matolcsy ezeket mind ki kell végezni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.