Svédország költségvetése több mint kétszer akkora többlettel zárta a tavalyi évet, mint amennyit az adósságkezelő még októberben várt – számol be a Portfolio.hu a Bloombergre hivatkozva. Még az illetékesek sem nagyon tudják, hogyan jöhetett össze ilyen magas szám. Megjegyzés: Nocsak az Orbánék által folyamatosan fikázott, migránsozott Svédország meglepően jól teljesít szemben Orbán lepukkadt gazdaságával. Ja egyébként köszönik szépen a kint élő magyarok. Jól vannak. Soha jobban még nem éltek ott a migránsokkal együtt, mint Orbán szemétdombján, ami ára már teljességgel élhetetlen. A magyarok többsége Magyarországon nem él hanem túlél, vegetál cirka olyan mint a kínhalál.

Forrás: adozona.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ez a Svédország ejnye-bejnye már megint jól leégette az állandóan hazudozó Orbánt és bűnbandáját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Orbánt meg az összes naplopóját el kéne küldeni Svédországba egy OKJ-s gyorstalpalóra,hátha ragad rájuk valami.Bár arra a kis időre...Egyébként meg lehet,hogy csak annyi a titok,hogy a svédek megelégedtek a fizetésükkel,és nem lopták szét mellé az országot...
division
@Equus: Na igen, ezért is fontos hogy olyat csináljon az ember.
Equus
@division: a volt Magyar Köztársaság fogyó népességében nincs egymillió ember, aki új érték megtermelésével foglalkozna. A többi 8 millió belőlük akar megélni. Amíg folyik a pénz az uniós csapból még vhogy kezelhető a dolog, utána már csak a vízözön... :(
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/08/14/vendeg-a-migrancsok-es-europa-pusztulasa/
A „menekültipar” becslések szerint 1 százalékkal csökkentette a munkanélküliséget .Szükség volt rengeteg tolmácsra, segítő személyzetre, szállások építőire, azokat berendezőkre, orvosokra, ápolókra, jogászokra, sofőrökre, konyhásokra, de főleg képzett hivatalnokokra. Nem is tudom felsorolni, mennyire sok mindenkire. És akkor még a rendőrökről nem is beszéltem, akiknek létszámát újra növelni kell, mert túlórázniuk kellett a „roham” idején. Meg egyébként is, ha kétszázezerrel nő a lakosság, akkor kell vagy ezer új rendőr, egy sereg új tanár, orvos, ápoló, stb., és sok-sok új lakás meg iskola, amit építeni kell, munkát adva ezzel az építőiparnak is.
wagabund
"Svédország költségvetése több mint kétszer akkora többlettel zárta a tavalyi évet, mint amennyit az adósságkezelő még októberben várt – Még az illetékesek sem nagyon tudják, hogyan jöhetett össze ilyen magas szám."

Milyen hivatalnok bagázs lehet ott? Valamit qurvára benéztek...vagy... elfelejtettek szólni a nyomdának, hogy hagyjátok abba a pénznyomást, mert már elég.

-mondja Sztóksz, maguknál mindenki hülye?
-igen Mylord, nálunk mindenki.

(csengetett Mylord?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.