Űgy tűnik, decemberben csak az év végi akció miatt torpant meg az élelmiszerárak emelkedése, januárban viszont mindent bepótoltak az áruházak: közel 7 éve, 2011 májusa óta nem mértünk akkora éves áremelkedést felméréseink során, mint 2018 első Árkosár-körképében - ebben az is benne van, hogy a tavaly év eleji áfacsökkentések nem torzítják tovább a statisztikát. Nem csoda, hogy ismét történelmi csúcsra ért a nagybevásárlás ára.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen ez sajnos nagyon igaz, de a birkák inkább a az M1 ömlengését olvassák!
Nessy
Nagyon sokukhoz nem is jut el más információ, csak a királyi média.
Azért kiváncsi lennék a papagáj kommandó magyarázatához, hogy mi lett annyival olcsóbb, természetesen a napi életvitelhez szükséges dolgokat figyelembe véve, ami ezt az áremelkedést kompenzálja, a 2,6% -ra. Az, hogy olcsóbb lett a toronydaru nem vigasztal, ha ezt akarják elmesélni! A rezsicsökkentést is feledjék el már, ennyi év, és ilyen világpiaci árak mellett!
namihami
És mindezt csak azért, mert azt mondta a Vezér, hogy nincs infláció.
Mennyit ugrottak volna, ha még infláció is lenne?
RonaGyuri
@namihami: elárulom neked 20-30% az elmúlt pár hét, ennyivel fizettem többet tegnap, mint a két ünnep között lényegében ugyanazért a bevásárlásért! Több tétel is volt 50%-os emelkedés környékén!
namihami
@RonaGyuri: Nekem? Kösz.
A vaskosarat lassan félig se lehet tölteni ugyanazért a pénzért.
RonaGyuri
@namihami: bocs nem akartalak kioktatni, ez csal egy olyan mondás-féle. A helyzet az, hogy épp tegnap csináltam a szokásos nagy bevásárlásomat és véletlenül még nem dobtam ki az előző papírjait, így igencsak demonstratív volt a dolog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.