Négy év hét hónap letöltendő börtönbüntetést kért Oszter Sándorra az ügyészség – tudta meg a Blikk. A szigorú indítvány mindenkit meglepett.

– Ez egy rémálom, ami ott történik. Én abszolút ártatlan vagyok, nem követtem el semmit, én az igazságot képviseltem. Nem tudok mást mondani

– magyarázta Oszter a vád indítványára, ám többet nem kívánt hozzátenni az ügyhöz.

Oszter Sándor nagy bajba került: négy év és hét hónapra börtönbe küldené az ügyész

Mint ismert, a színészt és társait azzal vádolják, hogy az ügy elsőrendű vádlottjának azt ígérték, elintézik az ellene folyó eljárás enyhítését, ezért pedig több tízmillió forintot kértek tőle. Oszter állítása szerint ő semmit nem tudott erről az ügyről, egy filmrendező kereste meg, hogy dolgozzanak együtt egy történelmi filmen, az ő neve csak ennek a filmnek kapcsán vetődhetett fel.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Komka Péter, archív

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Nagyképű majom, de nem gyilkos. Ennyit ad némelyik hülye bíró egy gyerekgyilkosnak.
nezelodo
A sitten, meg a parlamentben mindenki ártatlan...
gazdag dezső
Hát ilyen az ügyészség !!! Aki 70 helyett 170-el megy ,nekimegy a piros lámpánál álló kocsinak ,és halálra gázól két embert ;az szabadon jön ,megy !!! Hogy is van ez ?Van akinek bármit szabad,és van akinek vagy azért mert van sapkája,vagy azért mert nincs sapkája ,azért bűnös !!!Itt aztán Hitler csak kispályás !!! A Magyar igazságszolgáltatás viccekbe illő dolgokat művel!!
gazdag dezső
Orditó!!! A gyermekgyilkosnak ios valóban kevesebbet adnak !!!Valakinek ez az Oszter nagyon a bögyében van !! Magas helyről nem szeretik !!!
iluminati
@gazdag dezső: Valószínű van pénze és nem a kormányt támogatja
herczeg0210
Addig betyárkodott a rúzsa Bandi, míg ráfázott. Helyre kéne már tenni végre!
papa.49
Ez még nem az ítélet, lehet ezt korlátlanul enyhíteni !!!
kiscsillag66
@gazdag dezső: Vajon miért nem szeretik? Emlékszem, amikor még Lázárral járt vadászni az édesanyja. Mi történt azóta? Nem ismerem konkrétan az ügyet, de ez az ítélet túlzás.
papa.49
@kiscsillag66: Nem az anyja hanem a felesége, de már lehet hogy nem járnak együtt vadászni, de nem kell beszarni ez is csak felfüggesztett lesz a végén !!!
kiscsillag66
@kiscsillag66: Bocs, csak egy idős nőt láttam Lázárral, azt hittem, hogy az anyja. Valószínű, hogy nem járnak már lődözni. Nem vagyok oda O.S.- ért, csak arányosságot várnék el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.