Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint a tavaszi választás sorsfordító lesz, akár száz évre is eldőlhet az ország sorsa.

Sorfordító választás lesz április 8-án; arról kell dönteni, hogy áll-e a kerítés vagy sem, akár száz évre eldőlhet Magyarország sorsa – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken reggel az M1 aktuális csatornán.

Tuzson szerint a tavaszi választás akár 100 évre is meghatározhatja az ország sorsát

Fotó: tuzsonbence.hu

Az Európai Parlament (EP) jelenlegi összetételében az utolsó teljes évét kezdi. A Soros-féle erők megpróbálják keresztül erőltetni a kötelező kvóták rendszerét – mondta, hozzátéve: ezt nem szabad engedni, erről szól az áprilisi parlamenti választás Magyarországon.

Annak kapcsán, hogy megérkezett az Igazságügyi Minisztériumba az Európai Bizottság keresetlevele a kvóták miatt, Tuzson Bence arra hívta fel a figyelmet: az EU tagállamai közül egyedül Málta hajtotta végre a kvótadöntést, például Ausztria csak 1,8 százalékban, Szlovákia 1 százalékban, mégis csak Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen indítottak kötelezettségszegési eljárást.

Magyarország elő fogja adni érveit, így például, hogy a megoldás nem a kvóta, hanem a határok megerősítése, a problémákat pedig ott kell kezelni ahol keletkeznek – tette hozzá.

Annak kapcsán, hogy a román miniszterelnök akasztással fenyegette azokat, akik a szülőföldjükön székely zászlót tűznek ki, Tuzson Bence azt hangsúlyozta: viták lehetnek, de Európában ez megengedhetetlen, ki kell állni az erdélyi magyarokért.

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A több száz éves börtönbüntetéseteket megkezditek !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A több száz éves börtönbüntetéseteket megkezditek !!!
justhpeter
Én is azt szeretném, hogy a tavaszi választás legalább 100 évre határozza meg az ország életét. Méghozzá olyan formában, hogy a fideSS-kdnp megbukik, majd eltűnik a nyilvánosságból legalább 100 évre.
magyarbakancs
"Tuzson szerint a tavaszi választás akár 100 évre is meghatározhatja az ország sorsát"
Nekem elég lenne 100 perc ,hogy eldöntsem a sorsotokat.
Csizmás Kond
..egy gazdasági kereskedelmi kapcsolatból unió néven egy rabszolgatartó társadalmat alakítottak ki. A saját földeden nem lesz helyed mert még csak a levegő a tied, a többi semmi...és mehetsz a nagyvilágban kodorogva élni.
lópicigáspár
@Horizont: @magyarbakancs: Azért a nagy nemzetvezető esetében kb 5 másodperccel kiegyeznék!
Nessy
Tökéletesen igaza van! Még négy év, és 100 évre eladósítja az országot pártunk és kormányunk! Aztán vagy lesz aki törleszt, vagy orosz - kínai fennhatóság alá kerülünk! Esetleg még mástól is kérnek hitelt!
papa.49
@Nessy: Mindenkitől akitől csak lehet, és ismerve a ,,gondolkozásukat,, borítékolom a következőket ,, a hitelek amiket felvesznek záradékokkal készülnek, amiben szerepel az is hogy a fizetésképtelenség esetén mely állami tulajdonok kerülnek a hitelező tulajdonába,, NA EZ AZ ORSZÁG KIÁRUSÍTÁSA, EZÉRT KÖTÉL JÁR !!!
KisGenyo2
100 évre előre én is megígérek bármit! Majd rú(/du)gjatok seggbe, ha tévednék! XD
Idióta!
KisGenyo2
@Nessy: Lehet, hogy "értelmesebb" vezetésünk lenne, ha más fennhatósága alá tartoznánk?!
szaboria1
Egyre több hülyeséget fognak közölni a kijelölt fidesznyikok a választásokig.
Eladott Ország
Téged honnan akasztottak le te nagyhülye. Elmész te..
Sámannus
Szavatossági ideje április nyolcadika. annyi sincs mint a tartós tejnek.:DDD
kokopelli
...bebalzsamozzák a "Csutit" és lecsavarozzák a parlamenti székébe?
Homlokcsók minden ülésezés előtt? ;-)
tudode
Ez a "kacsacsőrű", akit Gorbán miután elhasználta a pofagolóját, "hálából" szakbarbárként "felfelé buktatott", MAJDNEM JÓL SZÁMOLT remélhetőleg fordított felállásban!
.
Úgy látszik őkelme hozzászámolta a kinai vasút projektet is, mert még a fideszt szolgáló szakemberek szerint "is":
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
A Belgrád-Budapest sehova nem vezető kínai vasút építését, és a Paks-2, kölcsönt még a DÉDUNOKÁINK LESZÁRMAZOTTAI is nyögni fogják, HA MEGVALÓSUL, akkor is, amikor ők már a feledés homályába tűnnek, ha kapnak még RÉG ELVESZTETT BIZALMAT + 4 évig akkor annyi + egy bambi!
.
Tehát kétesélyeSS 2018, vagy LAPÁT KASZA nekik, v nekünk tovább UGRI-BUGRI a csupasszá tett LÁBUNKON!
quadrocopter
Mi ez a kishitűség, Tuzsonka?
Nem az ország, az egész emberi faj, az értelmes Univerzum és a földön kívüli értelmes élet sorsát határozza meg a választás - wazzeg!
Desischado
Remélem, fordítva lesz. A fidesz maffia megy 100 évre a levesbe. Mondom, csak reménykedem.
herczeg0210
Bizony buzikám, ha ti győztök, akkor száz évig szar lesz az Országnak!
Macskaszem
@Csizmás Kond: Milyen saját föld? Csak nem az, amit a csúti geci elvett a gazdáktól, hogy az oligarcháit, strómanjait hízlalja vele?
Csizmás Kond
@Macskaszem: ...aki nem tudja mit jelent az ha van valamid annak elmagyarázni is lehetetlen.
kukac50
Remélem az elkövetkező 100 évben nem lesz Magyarországon ilyen aljas hazug Népnyúzó gyűlölet keltő kormány!
evacica
Na az lesz Magyarország tragédiája!Magyarország akkor nem fejlődni, ha nem visszafejlődni fog, és az ország zöme koldusbotra jut Orbán segédletével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.