Komoly utat tettünk meg, kár lenne ezt kockára tenni – jelentette ki Varga Mihály a Parlamenti Szalon elnevezésű fórumon. Hozzátette, hivatásos riogatók mindig voltak és lesznek is, akik jelenleg hamarosan bekövetkező gazdasági összeomlásról és államcsődről vizionálnak, erre azonban rácáfol a hét éve tartó gazdasági növekedés. A lassan lezáruló kormányzati ciklus eredményei között kiemelte,hogy hazánk kilépett a fiskális politika problémáiból, így gazdasága rugalmasabb. Megkezdődött a bérfelzárkóztatás, tartósan alacsony az államháztartási hiánycél, és hazánk az EU-n belül az előkelő negyedik helyet foglalja el a foglalkoztatás tekintetében. A jövőről szólva fontos célnak nevezte a vállalkozói kedv további ösztönzését, és a világszinten is helyüket megálló magyar brand-ek segítését. Előjáróban hangsúlyozta, a kormánynak nem csak eredményei, de víziója is van a tekintetben, hogy a választói felhatalmazás megszerzésével milyen irányban kormányozzák tovább az országot.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Lefordítom: "Sokat sikerült lopnunk és nem szeretnénk visszaadni."...
Sámannus
@Qqberci: Én is
Ezentúl nem jelentünk állcsődöt.
tudode
Miről beszél a Misike az után, hogy MINDENFÉLE HARC NÉLKÜL nem ő a LÓVÉ VÉDŐJE, hanem a Fidesz leggátlástalanabb egyede KAPARINTOTTA MEG a köz vagyonát szőröstől, bőröstől:
.
----- Jöhet Orbán Viktor álma, a rendeleti költségvetés."""
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/22/johet-or...
.
Lett volna ideje megvétózni, mert ezzel NEM CSAK AZ ORSZÁGOT, Varga Mihályt is kiskorúsitotta, gondnoksága alá helyezte:
.
------.Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
"""Egyedül a (mindenkori) miniszterelnök kezébe került a költségvetési előirányzatok és a kötelezettségvállalások kérdése.""""
.
Tehát akkor MIRŐL SZÓL Gorbán útja, amely a SEMMIBE VEZET mindenkit, aki él és mozog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.