Botrányos felvételeket osztott meg valaki egy Facebook-csoportban. A szereplőket már felelősségre vonták.

Idős, magatehetetlen beteg előtt imitáltak szexet egy szeretetotthon dolgozói
Illusztráció: Pixabay

Félreérthetetlen pózban látható egy férfi és egy női ápoló azokon a képeken, amelyek egy idős néni betegágya mellett készültek.

Idős, magatehetetlen beteg előtt imitáltak szexet egy szeretetotthon dolgozói
Kép forrása: Facebook-csoport (azóta már társaival együtt eltávolították)

A 24.hu úgy tudja, a fotón látható hölgy több Facebook-bejegyzés szerint Pécsen lakik és a helyi Malomvölgyi Szeretetotthonban dolgozik. 

Az otthon az esettel kapcsolatban közleményt adott ki:

A Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, s ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki.

Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, ..."
Ez a lényeg, a büdös tapló parasztjai hadd szívjanak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, ..."
Ez a lényeg, a büdös tapló parasztjai hadd szívjanak!
Clavigo
A rohadt retkes kurva anyátokat,,,,,!!!
Veleda
Nyavajások, kerüljetek ugyan abba az ágyba egyszer! A haldoklónak és az elhunytnak is vannak emberi jogai és van méltóságuk.
csipetke
Remélem,ezek ketten csak Kovinál kapnak munkát...
Fradigege
Az erkölcsileg magasabb társadalmi szinten dolgozó munkavállalók Angliában tengetik szerényen életüket.
szep napot
Ha oreg koromban a felso kepen levo nohoz hasonlo holgy fog szexelni kolleganojevel az agyam mellett; azt hiszem nagyon boldog kis oreg leszek. Nem fogok panaszkodni. Agyamban merev f derekkal fogom a musort nezni.
Cicamama55
Az egészségügyi és a szociális ágazatokba pár éve, folyamatosan bekerülnek azok a gyors képzett "alanyok" dolgozónak a gépezetebe, akik semmit nem hallottak a szakmai etikáról, hívatás tudatuk nulla, szakmai tudásuk minimális, csak így lett egy munkahelyük! A régi oktatási rendszerből ilyen sok pályára alkalmatlan ember-nem írom hogy szakember!- nem kerülhetett ki! Hígulnak a szakmák, butulnak a magyar emberek, teljes harcvonalban! Szörnyű!
csyzyke
@Veleda: Lehet, hogy az öregotthon ápoltjai őket érezték a lehumorosabb, a legközvetlenebb ápolóknak. Az ilyen helyeken a humor és a közvetlenség nagy kincs ám.
csyzyke
@szep napot: Jó fej lehetsz. Hasonlóan gondolom én is.
csyzyke
@Cicamama55: A helyzet az, hogy találkoztam néhány "gyorstalpalón" végzett ápolóval, akik empatikusabak voltak,s még az egészségügyi szakfeladataikat is jól végezték. mint akik a poroszos egészségügyben szociálizálódtak ápolóvá az őrmester típusú főnővérek keze alatt tini.koruktól. Ezek a fiatalok abban vétettek, hogy a faceookra feltették ezt a fotót. A kisöreget, pedig bizonyára megnevettették, ami senkit nem érdekel, őt senki nem kérdezte, mert az nem "erkölcsös".
Cicamama55
@csyzyke: Én meg dolgoztam is velük... Nekem más a véleményem, de biztosan vannak kivételek, mint mindenben "szok" lenni.
division
Azon gondolkozom hogy lassan mindenki aki béremelést követel ilyen ügybe keveredik. Vajon miért nem kellenek külföldön sem?
csyzyke
@Cicamama55:Nem azt írták, hogy haldokló mellett, hanem azt. hogy magatehetelen. A kettő nem ugyanaz. A haldoklónak nem az öregotthonban a helye, de ha ott van, akkor azt elkülönítik. A magatehetelen embernek is lehet humora.
Cicamama55
@csyzyke: Az idős nő családjának sem tetszett.
Veleda
@csyzyke: jan.16---- Angyalom, de nem a haldoklónak! Tiszteljük már embertársainkat, ez nem a humor kérdése. Majd szóljál ha kérsz egy kacsát, veszek neked egyet a baromfiboltba és beviszem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.