Fitneszedzőből is birtokos lett az észak-magyarországi földliciteken. Lapunk megkapta Ángyán József volt államtitkár legfrissebb jelentését a gyanús árverésekről. Budapesti, dunaharaszti vagy éppen pátyi címmel regisztrálók is szereztek jócskán földeket 2015 novembere és 2016 júliusa között Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahol a három ütemben dobra vert 11 ezer 300 hektár állami terület több mint felét néhány tucatnyi, időnként érdekes céghálóban összeolvadó érdekeltség kaparintotta meg. Ez az egyik lényeges megállapítása Ángyán József volt parlamenti államtitkár legfrissebb, a földvásárlási anomáliákat bemutató, s ezúttal az északi megyét elemző jelentésének, amelyet a napilapok közül egyedül a Népszavához juttatott el. A vonatkozó adatok szerinte igazolják azt a kormányzati propagandával ellentétes tendenciát, miszerint a helybeli gazdálkodó családok elől a földek többségét – ebben a megyében például több mint 83 százalékát (!) - külső, tőkeerős árverezők szerezték meg. Ráadásul a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@peterkelemen: komolyan érdekel, Te hogyan állnál ellen? Tankokat vásárolnál traktorok és kapák helyett? Vagy vennél egy csomó 1500 ohmos ellenállást?

Mit tennél? Itt nálunk 2 ember nem tud összefogni, előbb ölik le egymást egy kanál vízben.

Előbb fogdosnák őket össze és itt nem a tapogatásra gondolok.
peterkelemen
@Peller Anikó: Nézz körül Európában. Én intézzem az összefogást a gazdák helyett is? Nevetséges. Ilyen rongy, gyáva népet a Föld nem hordott még a hátán, mint a mai magyarok tisztelet a kivételeknek.
peterkelemen
Ezért a GYÁVA, csicska népért kár volt az életüket feládozni a régi még bátor, tettre is kész magyaroknak. Manapság szégyen magyarnak lenni.
peterkelemen
@F_Viktor: És ki mondta, hogy kapákkal kaszákkal menjenek ki? Nézz már körül Nyugat-Európában: kőkeményen tiltakoznak és tüntetnek ezerrel ha csak egy picit megcsorbítanák a jogakat vagy a pénzeiket a gazdáknak. Úttorlaszokról hallottál már? Na például azt is lehetne,d e nem ám csicsákák módjára, hogy félrehúzodnak ha kimegy a rendőr. Lófaszt kőkeményen mindenre elszántan. Mitől fél a marhája a börtöntől? Ugyan már milliókat nem tudnak bebörtönözni és ha igen akkor mi van? Ki nem szarja le, majd akkor már megindulna a többi is ha látna példát.
Nessy
Most hol van Karsai, Jakab? Milyen vehemenciával védték anno a gazdák érdekeit! Ja, az egyik a parlamentbe ül jó pénzért, a másik polgármester.
F_Viktor
@peterkelemen: A kasza, kapa említése irónia volt részemről...
Egyet értek, gyáva nyuszi, pénzért, ígéretekkel megvehető nép lett a magyar.
Jó példa erre a tanárok. De az eü dolgozók sem sokkal különbek.
De, ha már úttorlaszokat említettél, az illegálisan felfegyverkezett taxisok is gyáván behódoltak orbánnak, ahogyan előtte tették a rendvédelmi dolgozók.
A vasutasokat már meg sem említem, hányingert keltő társaság...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.