Csömör kizárólag civilekből álló képviselő-testülete és polgármestere nem akarta elengedni a gonddal épített, gondosan működtetett iskolákat, és nem nyugodott bele abba sem, hogy egyetértésük hiányában minisztériumi határozattal vették el azokat tőlük.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Ügyesek, szurkolok nekik nagyon. Gratula a képviselőtestületnek, polginak, tanerőknek, szülőknek.
szaboria1
Amennyiben alaptörvény sértettek akkor minél előbb el kell zavarni a Balogh féle EMMI-t.
glorianna
Ügyesek, szurkolok nekik nagyon. Gratula a képviselőtestületnek, polginak, tanerőknek, szülőknek.
Nessy
Félő, hogy a nem létező Alkotmányt védő bírák, nem mernek szembe menni a kormánnyal! Pedig egyre több példa igazolja, hogy az államosítás többet árt, mint használ! Még az is olcsóbb lenne, ha valami más címen fizetnének a tankerületi haveroknak, kikötve, hogy nem szólhatnak bele az iskolák és önkormányzatok ügyeibe.
nezelodo
A csömöriek figyelhettek volna a tizenharmadik kerületre, akik társasházzá alakították az iskolákat. Gondolom repül a forgács ha a vezér eszébe jut, hogy is jöttek az ügyvédek a Tóth polgi megbízásából, és elintézték oszt jónapot.
Csömörön pedig legyenek óvatosak, mert majd odahelyezik, vagy alárendelik őket a pápai Kilik (Egyházi) Andreának, annak pedig nem lesznek fenntartásai a módszereket illetően és sóval hinti be még az iskolájuk hűlt helyét is Orbán janicsárja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.