A Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtést indít annak érdekében, hogy vegyék el azoktól az ukrán és orosz állampolgároktól a magyar nyugdíjat, akik csak amiatt jelentkeztek be a határ menti magyar falvakba. Az aláírásgyűjtést Gyurcsány Ferenc pártelnök jelentette be a DK országos tanácsának kibővített évindító ülésén, amelyet egy fővárosi rendezvényteremben tartottak pénteken. A párt kérdése így szól:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Nem csak tőlük minden határon túli g*citől el kell venni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rohács1926
A Zárójel.hu-n olvastam ezt a két hozzászólást. Csak úgy tájékoztatásképpen közlöm. Mi lesz itt tavasszal? Hiszen van itt vagy 1,5 millió Bagossy...

Bagossy Damján Gergely ·
Munkahely: Nyugdíjas
Gyurcsány a Magyarok elárulója, az ország lerombolója és bérmálkozási rekordere , a nép véresre verető gazembere , aki most a demokrácia önjelölt őrzőjeként és a tolerancia nagy élharcosaként tetszeleg .Az emberbarát , aki bármely gyilkosnak több esélyt adna az életre, mint a gyilkos áldozatának és aki állami szintre emel gyűlöletkampánnyal tagadta meg 2004-ben a határon kívül rekedt Magyarokat ,akik elln most is gyalázkodik , de most a Bantu négert magához ölelné , no nem igaziból , csak a hecc , a brahi és a hiszti kedvéért . A hazug , a tolvaj csaló , a velejéig romlott neojudeobolsevista bérenc, aki ha kell zsidó, ha kell cigány,ha kell buzi , vagy bármi lesz , ha az érdeke úgy kívánja , csak MAGYAR nem ! Ez a gazember már rég hulla , no nem biológiai , hanem politikai értelemben .Az egész világot véve alapul, nekünk van a legaljasabb, leg szemetebb ellenzékünk!... kis ország kis csőcseléke , akiktől azért Orbán különbet érdemelne !...
Tetszik · Válasz · 8 perce · Szerkesztve

László Patartics ·
Zipernowsky Károly Gépipari Technikum
Ezzel csak egyetérteni lehet.
Pálinkás Pál
@rohács1926: Te is aztán szemét médiákat olvasgatsz!!!:)
rohács1926
@Pálinkás Pál: Ha egy kicsit részletesebben kifejtenéd.
Én a propellert olvastam, amely hivatkozott a Zárójel.hu-ra.
A szörnyű hozzászólást azért idéztem, hogy felhívjam a figyelmet arra a rettenetes, a hatalom által mesterségesen szított gyűlölködésre amely általánossá vált a "mélykeresztény, nemzethy" mélymagyarokban.
Sámannus
@rohács1926: Köszi azt hiszem a média túlcsordul az egyhangú kormánypropagandától. Az embereknek lassan fog megváltozni a véleménye. Tekintve, hogy az ellenzéki média is elrejti a baloldali véleményt. kevés a remény a változásra. az összefogás nevű cseszegetéseken nem jut szerep nekik a médiában.
Pálinkás Pál
@rohács1926: Semmi baj...az ilyen bagossy félék miatt kéne bizonyos értelmi szinthez kötni a választójogot!!
rohács1926
@Pálinkás Pál: Hogy érted, hogy semmi baj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.