Nagyon kínos lehet a kormányoldalnak, hogy hivatalosan is el kellett ismerniük: az EU csalás elleni hivatala (OLAF) durva szabálytalanságokat talált az Elios Innovatív Zrt. által 2011 és 2015 között elnyert közbeszerzésekben – írja a 24.hu. A kérdéses időszakban ugyanis az Elios még Orbán Viktor vejéhez tartozott, Tiborcz István 2015-ben, a vizsgált időszak végén vált meg a cégtől. A magyar hatóságoknak elküldött jelentésében az OLAF jogi lépéseket javasol, az Európai Bizottságnak pedig azt, hogy kérje vissza Magyarországtól a 12 milliárd forintnyi uniós támogatást az Elios gyanús ügyletei miatt.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Külföldön már régen eltaposták volna Orbánt és bűnbandáját, mint egy férget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Nessy: ma, 17:18
Valószínű. Az a baj, hogy mi szidjuk a rendőröket, pedig az ügyész mondja meg nekik, hogy mi a rendőség véleménye!!!
papa.49
Itt a baj ott volt hogy a NEM MEGFELELŐ LÁMPATESTEKET ALKALMAZTÁK, HANEM A LEGOLCSÓBBAKAT (olcsó pista, olcsó lámpa) Vagy olyan fényvetésű lámpákat kellett volna alkalmazni, mint a régiek, vagy az oszlopok számát növelni kellett volna, de ugye egy jog-ész, nem vill. mérnök, ergo mi a fasznak folyik bele !!!
kokopelli
@papa.49: papa,ha a fényforrás a "legolcsóbban" is stimmel,akkor max,a "halott
lámpatestet" kell cserélni!Amennyiben a lámpatestek fixek a fényforrással "összenő"
ve,akkor csak már "irányfénynek" megfelelő ß@r olcsó lámpákat vettek!Még vill. mér-
nök sem kell hozzá,cak egy jó villanyszerelő,vagy mester meg egy-két jó táblázat!
Akár békebeli is lehet,mert a semmi nem változott a fizikában!
Béla333
Polték egyszer már elmaszatolták a dolgot, erre föl most meg ez az OLAF4 Hogy miért nem hagyják már békében lopni az embert...

"Schiffer András LMP-s politikus a sajtóban megjelenő információk alapján korábban feljelentést tett az Elios győzelmei, egészen pontosan a Sistrade-es összefonódások miatt. A rendőrség megállapította, hogy nem történt bűncselekmény, viszont a Szekszárd városa és a Közbeszerzési és Beruházási Tanácsadó Kft. közötti 2013 októberi szerződéssel összefüggésben "felvetődött a költségvetési csalás gyanúja"."
index.hu/belfold/2016/06/21/elios/
peterkelemen
@durbincs: Bajnai bűne lófasz ahhoz képest amit a valóban népirtó Orbán és bűnbandája csinál. Polgáháború lesz meglátjátok, de itt van a névsor tudni fogjuk hol lapulnak az elvetemült fideszesek. Vér fog folyni és mindezt Orbánnak köszönheti majd a magyar nép.
papa.49
@kokopelli: Ebben is egyetértünk ez a szakmám, biztos hogy normálisan is meglehetett volna csinálni, na de az ellopható rengeteg pénz csábította a ,,sajátlábán,, ácsorgó faszkalapot !!!
Amit nem értek, ill értem én miért nem hozzáértővel vették át az önkorik a melót, persze nem lehet kifogás a vejkó ellen, az főbenjáró bűn lenne !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.