Hétfő kora délután döntött a bíróság a második rákoskeresztúri gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásának ügyében.

A 17 éves fiú, W. Dávid késsel ölte meg volt a szerelmét az Újlak utcai panelházban, azért mert a 19 éves lány szakított vele korábban.

A fiút bilincsben vitték a bíróságra, ahol döntöttek előzetes letartóztatásának ügyéről. Gyilkossági ügyben rendkívül ritka döntés született: nem helyezték előztes letartóztatásba, hanem mindössze házi őrizetét rendelték el, azaz otthon kell maradnia, amíg a bíróság másképp nem dönt ügyében az eljárás ideje alatt.

A 17 éves kamasz péntek este brutális kegyetlenséggel ölte meg Fannyt, akit a világon a legjobban szeretett. A lányt a lépcsőházban ölte meg volt barátja, a hatodik és a hetedik emelet közötti fordulóban. W. Dávid a Blikk szerint a sötétben meglapulva várta, hogy a lány hazaérjen hetedik emeleti lakásukhoz, amelyben édesanyjával és nevelőapjával élt együtt. 

(Blikk.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hamarosan megtudjuk, hogy kinek a fia, akiért ennyi pénzt fizettek. És a végén majd az is kiderül jó pénzért és ügyvédje tolmácsolásában, hogy a lány szaladt a késbe, amivel Dávidka csak szalonnát akart vágni, kóstolóba a volt szerelmének?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@ittott: tegnap 20:50 ; Nyomkövetővel követik nyomon az igazságot.
kukac50
A Baltás gyilkost is szabadon engedték 7 milliárdért Orbánék akkor most is sok pénzért teszik ezt!
jancsipapa
@volvós: Weinber Dávid. Ez sok mindent megmagyaráz...
Eladott Ország
@jancsipapa: kuruc.info/galeriaN/2012/WeinberDavid180115_01.jpg
Facebook-adatlapját már törölték, Twitter-oldala még elérhető, de nem aktív. Onnan származik kitakarás nélküli képe is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.