Mihai Tudose román miniszterelnök hétfőn azt mondta: nem beszélt akasztásról, amikor múlt héten az erdélyi magyar pártok autonómianyilatkozatát kommentálta.

Tudose leszögezte: románként határozottan fenntartja álláspontját, hogy semmilyen szinten – még békés egyeztetéseken sem – képezheti alku trágyát Románia területi integritása, nem lehet szó Románia valamely részének autonómiájáról.

A román miniszterelnök azt állítja, hogy nem beszélt akasztásról

"Amikor a zászlón való lengést említettem, az állami hatóságokra utaltam, amelyeknek alkalmazniuk kell a törvényt. Az ő mandátumuk fog a zászló mellett lobogni, ha nem szereznek érvényt a törvénynek. Erről beszéltem, nem valakinek a felakasztásáról" – jelentette ki a Szociáldemokrata Párt (PSD) végrehajtó bizottságának ülésére érkező román kormányfő.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/70c7080a85a7627f99461a662296bc0135c0083c1e93871e945c05b4a45ed4e3.jpg?w=600&h=338
Mit tesz a pia az emberrel. Az megvan, hogy a legújabb kutatások szerint Róma alapítása nem csak Romulus és Remus nevéhez kötődik, hanem volt egy harmadik testvérük is, név szerint Romanus? Az anyafarkasnak azonban nem volt elég teje mindhárom gyerek felneveléséhez, ezért Romanusnak csak az apafarkas maradt. Innen ered a dáko-román elmélet.
Hagyni, hadd zászlózzanak a magyarok, közben meg utakat, stadiont, kórházat, iskolát, óvodát építenek, templomot, műemléket restaurálnak, ösztöndíjat, nyugdíjat adnak, megoldják az egészségügyi ellátást. Nem a románok a hülyék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.