Mindenki tapasztalhatja, akit a rossz sorsa egy magyar egészségügyi intézménybe visz, hogy durva hiátus van szinte minden téren. A legalapvetőbb dolgokat is a beteggel vitetik be, kevés az orvos, az ápoló, a koszt. A magyarázat: a dübörgés ellenére nincs elég pénz.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
"tanácsadás néven taligáztak ki több milliárdot a haveroknak...olcsóbb kisebb parlament a nagy lófaszt annyi tanácsadó lett hirtelen mint égen a csillag..minden sógor koma jóbarát tanácsadó lett és faszságokat írogatnak milliókért.
Nessy
@Hellcat: Eszük ágába sincs irogatni! Szétnéznek a neten, aztán innen - onnan egy óra alatt összeollóznak valamit, hiszen a kutyát sem érdekli, mit írtak!
Pénz kifizetve, megbeszélt összeg a megfelelő számlára átutalva, oszt jó napot!
tudode
Mi a francnak tartják fenn KISKIRÁLYI SZINTEN EZEKET, akkor, amikor minden évben egy falunyi lakosság veszti el szükségtelenűl az életét!!!
.
-- a kórházi adósság NEM amiatt keletkezik, mert szabálytalanul gazdálkodnak az állam VOLUMENKORLÁTJÁVAL, és egyebekkel, hanem amiatt, mert,
.
- alultervezettek az árak,
.
-- nincs még GLOBÁLIS INFLÁCIÓKÖVETÉS, és árkövetés sem,
.
Amiatt fordulhat elő az, hogy évről, évre ADÓSSÁGGAL KÜZD az eü ágazat, mert

-------a "NEMZETI" ALAPKEZELŐ még mindig 1995-ös árbecslés alapján "TÁMOGATJA" nagylelkűen a kórházakat és minden eü ágazatot.
.
Ez "is" az ORBÁN-TERV harácsoló, félmunkájának a része, hogy
.
MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT az inkvizíciónál!
Hellcat
@Nessy: Igazad van...elég esélyes, hogy még csak nem is maguk írják amiért a pénzt kapják.
Nessy
@Hellcat: Ez bevett gyakorlat fidesz körökben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.