A közösség év végén is jól járt: az egyházi célra kiutalt 132 milliárd forintból 90 milliárdot kapott. Összesen csaknem 650 millió forintért vásárolta meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) azt a két telket, amelyeken az Orbán Viktor kormányfőt is tagjai között tudó Svábhegyi Református Gyülekezet terjeszkedne – értesült a Népszava. A gyülekezet a Felhő utca 10. szám alatt található templom mellett hozna létre református központot, a Felhő utca 6., illetve 8. szám alatti telkeken. Ezek az ingatlanok nem a reformátusok kezében voltak, de az állam az MNV-n keresztül tavaly december 15-én megvette azokat és – legalábbis a korábbi tervek szerint – valamilyen módon a gyülekezet kezelésébe adná. A Hegyvidéki Önkormányzat a templom telke esetében ezt formailag úgy oldotta meg, hogy az ingatlant ötven évig tartó ingyenes használatra adta át a gyülekezetnek.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Rohadjatok meg elvtársi agymosók. és hullarablók... Ha ezt Krisztus látná, telibe okádna...
CsipkeRózsa
Úgy osztogatnak, mintha a saját tulajdonukat ajándékoznák mindenhova. Azelőtt csak a parlament döntése szerint lehetett bárkinek, bármit odaadni, és a költségvetési törvényben szereplő tételeket szavazhatták meg.
kokopelli
@CsipkeRózsa: ...hát a sajátomból én sem osztogatnék,ha meg igen,
akkor titokban! Ezek olyan "rajzfilm-rablók"! Hülyébbek mint amit a nézők
elbírnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.