Vágó István a közösségi oldalán adott hangot annak, hogy kezdenek “elharapózni a bojkott-felhívások”. Vágó István úgy fogalmazott: “Szép gondolat, de félek, lesznek, akik nem fognak csatlakozni” Ilyenek például: – jobbikosok – LMP-sek – momentumosok – további kb. 200 kamupárt támogatói Tovább - >>

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
El kell menni szavazni mindenkinek! A pártoknak meg szavazás után olyan arányban kell vezetőket választani amilyen arányban a szavazást kapták. Összefogva közösen!!!
Aki nem megélhetési politikus az az országért a Népért tud együtt működni.
Normális parlamenti vitákat szeretnék,és olyan képviselőket akik a média kérdéseire eltudják mondani ügyek mentén a saját véleményüket. Akik naponta bejárnak a parlamentbe azok mindenre tudnak válaszolni! A Fideszesek csak Orbán véleményét tudják elmondani sok esetben azt is csak részegen! Saját véleményük elfogyott!
Aki Én
@durbincs: Ők mennének az ECHO-ba, de azt meg nem nézi senki. Asszem úgy 13-14 fő közt mozog a nézettségük.
Te jól vagy? Hogy bírod ezt a hideget?
Aki Én
@durbincs: Nem hóról beszéltem, hanem hidegről.
Ezt az egyszerű kérdést sem érted, akkor mit akarsz itt észt osztani? Inkább spórolj vele, hiszen neked is kevés jutott :)
Te jól vagy? Hogy bírod ezt a hideget?
Yoda69
Kezdem azt hinni, hogy a fideSS all a bojkott felhivasok mogott.
Hogy miert? Ok tudjak nagyon jol a masfel millios birka tobb elmegy, vagy elviszik szavazni. Igy az o erdekukben all tovabb zilalni az ellenzeket es arra buzditani ne menjenek el szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.