A Főkert Nonprofit Zrt. egy igazán izgalmas dologba vágott bele, videósorozatot készítettek! Ha Budapest tereit, parkjait az élő dekorációi miatt is szereted, nézz bele filmjeikbe, ismerd meg azokat, akik ezt a csodát fenntartják! Örökzöld történetek - kisfilmek a fővárosi kertészek mindennapjaiból A címben levő címmel több videó is elérhető a Főkert YouTube csatornáján. A videókban bemutatják a FŐKERT tevékenységének érdekességeit, kulisszatitkait olyan kollégák, szakemberek közérthető tolmácsolásában, akik minden nap Budapest zöldebbé tételén munkálkodnak.

Forrás: fitoland.blog.hu
Feltöltő: amgbali
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Azt hittem, igazán 150 éves kertészről, mint személyről van szó. Csodálkoztam, hogy valaki ilyen hosszú életű, és gondoltam, nem jól közölték nemrégiben, hogy meghalt a világ legidősebb embere, aki közel sem volt a 150-hez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.