Az Amerikai Népszava egyik régi olvasója küldte el szerkesztőségünknek a szeptemberben elhunyt édesanyjának küldött csomagot, amelyben Orbán Viktor kéretlen levélben zaklatja az elhunytat, és “hetyke öndícséret” kíséretében átnyújt neki 10 ezer forint, azaz 30 dollár értékű étkezési jegyet, ami ráadásul a Rákosi-rendszerre emlékeztet. Orbán Viktor a levelében azt írja, hogy “meg kell becsülniük” a nyugdíjasokat. Megbecsülik őket azzal, hogy teljesen hülyének nézik őket, hogy olcsó hazugságokon nem látnak át, fel akarják használni őket a választásokon, és 30 dollárra taksálják a szavazatukat. Eközben a – ki tudja, honnan összeállított – ócska listájukra küldött levelekkel elhunytakat zaklatnak.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Már most csalnak elhunytakkal nemhogy a szavazáson.
Dr plágium
@peterkelemen: Sok halott fog szavazni...
Eladott Ország
Mit lehet erre mondani? Köszönjük szeretett vezérünk gondoskodását a nyugdíjasok nevében! Majd azért túl nagy meglepi ne legyen, ha esetleg kiderül tavasszal, hogy az életkor nem függ össze az elhülyüléssel.
Nessy
Engem lebeszéltek az ifjak, hogy amikor elhunyt Életempárjának küldött levelet Orbán, bemenjek a legközelebbi fidesz irodába a levéllel, és megkérjem őket, hogy Orbán legyen szíves személyesen kézbesíteni a levelet. Harmadik bárányfelhő jobbra.
Most már tényleg erre nincs mit mondani! Azt tudjuk, hogy a levelezőtagozatosok listáját senki nem ellenőrzi. Szavaznak a holt lelkek!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/13/visszakuldom-torold-ki-vele-a-segged/
Visszaküldöm, töröld ki vele a segged!
Drága Viktor!
Most kaptam meg a leveledet. Én még úgy tanultam Rózsika nénitől iskolás koromban, hogy a levélre válaszolni illik, ha ajándékot kap az ember, azt meg kell köszönni. Mivel levelet is írtál nekem, ajándékot is küldtél, ezért hát most tollat ragadok – vagyis hát ceruzát, mert a toll drága dolog és kifogy mindjárt, a ceruzát jobban be tudom osztani -, az unokám meg majd belegépeli az internetbe, mert azt mondja, hogy mostanság így szokás levelezni. Kértem, hogy mutassa meg a gépén, hol jön ki belőle a levél, de nem tudta megmutatni. Szóval nem vagyok biztos benne, hogy megkapod ezt az írást, de azért én megírom...
Valami nem stimmel itt, Viktor. Hogy van az, hogy a Lőrinc azt sem tudja, milyen autót vegyen magának, mikor pedig nemrégen még ő is csak annyi volt, mint mindenki a faluban? Hogy van az, hogy a családod egyre zsírosodik, mi, többiek meg egyre nyomorultabbul élünk? Hol az a fejlődés, amiről beszélsz? Viktor, te hazug voltál gyereknek, az maradtál felnőttnek is.
Már csak egyet kérdeznék: sikerült végül a Szovjetúnió elnökének lenned? Vagy most dolgozol rajta? Az Erzsébet utalványt köszönöm, de nekem nem kell alamizsna. Visszaküldöm, töröld ki vele a segged!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.