Így kampányolt városában a miniszter a fideszes polgármester-jelölt mellett. A Magyar Nemzet is ott volt a Hódmezővásárhelyhez tartozó Kútvölgy lakossági fórumán, ahol Lázár János hosszan sorolta, miért érdemes Hegedűs Zoltánra szavazni. Főleg a „város fejlődése érdekében”, mert az a jó polgármester, aki szövetségeket tud kötni. Nem kell feltétlenül szeretni Orbán Viktort, ő sem hiba nélküli ember, de 1994 óta folyamatosan Hódmezővásárhely szövetségese ellenzékben és kormányon is. A miniszter szerint a jó polgármester nem hazudik, mert míg egy országos politikus szavait kétkedve hallgatják, azt komolyan veszik, amit ő mond. A jó polgármester dolgozik, hogy kiérdemelje a bizalmat, márpedig ő Hegedűs apjával húsz éven át dolgozott, ő „komoly és stabil ember”, ezért genetikai alapon az a feltételezésünk, hogy a Zoli is rendben van. A miniszter szerint akkora most a felhajtás, már-már azt várja, hogy a CNN és a BBC élőben kapcsolja

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
"A miniszter szerint a jó polgármester nem hazudik," Ez elég nevetséges egy fideszes szájából...
Eladott Ország
Lázár higgyen neked az akinek két anyja van. Lázár János tudtával és beleegyezésével megtollasodott miniszterelnöki vő kiül a kirakatba a kormány második emberével, és ehhez senkinek semmi köze. Milyen ország az, ahol lassan egy választott képviselő sem veheti a szájára a miniszterelnök vejének a nevét, mert megkapja a pofájába, hogy ő egy szarházi, aki mások sikereire irigy? A köztiszteletben álló, vak művészeket ráncigáló Soros-fóbiás hívők mikor értik meg, hogy az ő pénzüket is talicskázzák, az ő unokáikat is elüldözik, őket is pontosan annyira hülyének nézik, mint eddig mindenki más, aki hatalmon volt és jogot formált arra, hogy meglopja őket? Mikor éri el a butaságba, igénytelenségbe, tájékozatlanságba fásult ország ingerküszöbét az, hogy a politikai elit és pereputtya sérthetetlensége, számon kérhetetlensége nem normális? Ezekre az emberekre egyenként és együttvéve is súlyos korrupciós vádak árnyéka vetül, és még mindig elfogadható, hogy ők oktatnak ki mindenki mást sikerből és sikertelenségből? Egyszerűen felfoghatatlan. Hogy mindenki sikertelen, irigy, annyit is ér szarember, aki sehol nincs Tiborcz Istvánhoz, vagy Lázár János kiskorúságuk ellenére is milliomos gyerekeihez képest. Ezek az emberek teljesen elveszítették az önkontrolljukat és már meg sem próbálnak úgy tenni, mintha tisztában lennének azzal, hogy közpénzeket felügyelni/közpénzekből hatalmas vagyonra szert tenni nem azonos a senkire nem tartozó családi kassza kulcsának innen oda pakolásával. Ezek az emberek – még a sokévi átlagnál intelligensebbek is – úgy gondolják, valóban kemény munkával, és valóban a saját tehetségükből szerezték meg azokat a milliárdokat. Az ilyen szarházi Lázárjankó beszél „város fejlődése érdekében”.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.