Gorka tavaly márciusban még a Fehér Ház biztonságpolitikai tanácsadója volt, de már 2016 szeptembere óta rajta van a magyar rendőrség körözési listáján. A Londonban született, magyar származású Gorka Sebestyénnek (vagy ahogy az Egyesült Államokban ismerik, Sebastian Gorkának) tavaly augusztusban kellett távoznia a Fehér Házból, miután fő szövetségesét, Steve Bannont eltávolították Donald Trump amerikai elnök környezetéből. A Trump-kormány ezután figyelmeztette is az elnök és a Fehér Ház védelmét ellátó Secret Service-t, hogy ne engedje Gorkát a Fehér Ház területére. A magyar, brit és amerikai állampolgárságú Gorka szakértelme az elmúlt évben többször is kérdésessé vált: a szélsőjobboldali kapcsolatainak felemlegetése mellett gyakran felmerült, hogy egyszerűen közel sem ért olyan mélységben a terrorizmushoz meg a hasonló témákhoz, mint amit a pozíciója megkívánna, és ahogy tizenöt évvel korábban Magyarországon, úgy Amerikában is gond volt vele a nemzetbiztonsági átvilágítása...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: vladimir putin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Nincs ebben semmi meglepő. A maffia így működik, és eleve szívesen működik együtt a fideSS a körözött bűnözőkkel (Dietmar Clodo,Kaya Ibrahim, Josip Tot, Fradi ultrák, Nafra család, Ghaith Pharaon stb).
kokopelli
@Madácsi Pali: és ha a "zember meggondolja olyan komoly hír ez,mint a
Kinában a tegnap eldőlt zsák rizs! Pedig a Trampli-val meértették volna egy-
mást!..azonos nívó ill szemmagasság!!
kokopelli
..csak nem a Gorka Géza család fekete báránya? ;-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.