A Demokratikus Koalíció alelnöke szerint a Fidesz közpénzből támogatott ukrajnai nyelviskolákban készíti fel az ukránokat a magyar állampolgársági vizsgára, hogy áprilisban már a kormánypártra szavazhassanak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Az ukránok azok jó migráncsok ,ha orbán basára szavaznak???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Orbánék az örök hatalomért mindent megtesznek. De itt nem a nyelvtudás hiánya a lényeg, hanem a csalás, a közpénzek ellopása. De így sem kerüli el a végzetét a csúti kancigányt.
Eriksson
@kereső: Legfeljebb annyi, hogy az egyezmény megkötője magyar részről nem Orbán, mégis az ő kompetenciájának tartják a megszüntetést. Orosz részről nem Putyin, mégis vele kellene tárgyalni erről.
Az ukránokkal is lehetne? Nem tudom. '63-ban Ukrajna a szovjet tagállama volt, Putyin meg ennek a helyzetnek a jogutódja. Kádár Hruscsovval mégsem egyezkedhet.
bakegya
@kulabombaafityiszre: teljesen igazat írsz-azért vásárolták fel Héviz-Keszthely-Balatonmária györök és az összes velneSS falvak környékét(Mondjuk ahol sok az éhező cigány azoknak a falujába egy se költözött Zalakomár,Vörs és a többi) A fideSS szélesen zseniális generátora szorgalmasan röpteti vissza az orosz barátait az orbán vikinek-végül is itt élősködtek már negyven évoig-a nem is olyan rég még anyanyelvén kommunizáló rétegnek-Most privatizálhatnak-szabadon .KI IS UTÁLTÁK MÁR a kevésbé sutyerák német tulajdonosokat-Érdekes a se magyarul se angolul ezek meg se szólalnak-de egyik gazdagabb mint a másik,a piacokon mégis alkudoznak.
Ez csakkk arra volt jó,hogy megint jól felhajtották az ingatlanárakat.Tudok olyan ukrán befektetőt aki 15 magánházat ad ki bérbe-egyetlen fillér adó nélkül-de már nem is érdekel senkit mert annyira utálják a fideSS KURMÁNYT IS ÉS EZEKET A NEM ÚJ TELEPESEKET IS korrupt politikusoknak minek adózzanak!
kereső
@Eriksson: tegnap 17:19, mivel ismereteim szerint a SZU jogutód nélküli tagállamokra bomlott szét,ez a "jogutód Putyin", Putyin vágyaiban szerepel /fel szeretné támasztani/, de jelenleg Ukrajna önálló állam,tehát övé a tárgyalás joga.Putyinnak semmi köze hozzá.Az,hogy a magyar kormány-azáltal,hogy nem támogatja az Ukrán állam integrációs törekvéseit a nyugathoz,a nyelvtörvény ürügyén-egyértelműen Putyin ez irányú törekvéseit támogatja, és gyengiti az EU-t.Trójai falóként viselkedik.
Eriksson
@kereső: Amit ide vonatkozóan akartam, már leírtam 17:19-kor. Új témába nem akarok bonyolódni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.