A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint biztonsági szempontok indokolták a "Stop Soros" törvénycsomagot, mert nincs rendjén, hogy külföldről pénzügyileg támogatott szervezetek elősegítik a migrációt Magyarországon.

Dömötör államtitkár elmondta, miért van szükség a "Stop Soros" törvénycsomagra
Fotó: Wikipédia

Dömötör Csaba csütörtökön az M1 aktuális csatornán hangsúlyozta: azok a szervezetek, amelyek elősegítik a bevándorlást, hozzá kell, hogy járuljanak a határvédelem költségeihez; a mostani javaslat értelmében a külföldről kapott támogatás összegének 25 százalékát kellene befizetniük.

Elmondta: a jogszabálytervezetek megjelentek a kormány honlapján, és a társadalmi vitában civil szervezetek, pártok is véleményezhetik azokat.

Az államtitkár a törvényjavaslatok konkrét előzményei között említette a nemzeti konzultációt, amelyen több mint kétmillió ember nyilvánította ki, hogy nem kér az illegális bevándorlásból és a kvótatervekből, valamint az önkormányzati vezetők gyűlését is, amelyen egységesen kérték a kormányt, hogy lépjen fel az ügyben.

Dömötör Csaba jelezte, azt remélik, a törvény kellőképpen elrettentő erejű lesz ahhoz, hogy azok a szervezetek, amelyek különböző módokon részt vettek a bevándorlás támogatásában, hagyjanak fel ezzel a tevékenységükkel.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Felolvasnák ezek saját apjuk, anyjuk halálos ítéletét is ha a dakota azt kéri. (parancsolja).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Én meg azt hittem, azért van szükség rá, hogy újra bedobjanak egy gumicsontot választás előtt. Ez a törvénytervezetnek nevezett fércmunka hogy állítana meg bármiféle illegális bevándorlást? Akkor a híres magyar határőrizet egy kalap szart se ér ezek szerint, ahol maga Orbán Viktor a végvári kapitány, aki egész Európát védi?
nezelodo
Herélt hal, menj már aludni annyira nem bőkezű a dakota, hogy ennyi szellemi küzdelmet vállalj fegyvertelenül érte. Jó éjszakát. Álmodj a Lajossal a Simlicsával, de az öt évvel ezelőttivel, amikor még ontotta az aranyrudakat, majd eltemette a gazdád vele.
Rumcájsz 2
Tisztelt mindenki!

A határzár és egyéb intézkedések... Hamarosan visszatér újra a vasfüggöny fogalma és látványa hazánkba.
Ez a Sorsozás egy lerágott csont már, nem tudnak újat tenni a nap alá.
Hamarosan választás, remélem az ámokfutás véget fog érni és mindenki megkapja a méltó büntetését!
nezelodo
@Rumcájsz 2: Ne reménykedj, ha elbukna ez a garnitúra, akkor kezdődne az igazi hadd el hadd. 1998 előtt is történt egy és más, és a választási győzelem után abbamaradt, mintha elvágták volna. Milyen véletlenek vannak ...
justhpeter
A rendszer lejáratának legbiztosabb jele, amikor az ilyen Dörmögő Dömötör féle demagóg csicskákkal akarják alátámasztatni az igazukat. Az ilyen hazai kisjapánok - IQ Nuku - csak a rendszer primitívségét, otrombaságát igazolják. Intelligenciájuk, műveltségük nincs, érvkészletükben kizárólag csak az Orbán-szlogenek találhatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.