Ahhoz, hogy az ukránok Magyarországon igényeljék a nyugdíjat, csak egy itteni bejelentett lakcím kell, és igazolás, hogy Ukrajnában lemondanak a nyugdíjról Ezután a végzettségüknek és a szakmájuknak megfelelően kiszámolt magyar nyugdíj nagyjából a tízszerese lesz az otthoni, ukrán nyugdíjnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hoppá!!! Akkor hogy is van ez???Mi fizetjük az ukránok nyugdíját???geci kormány vélemény?Fityfasz birkák fizetitek az ukránok nyugdíját???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
sekélyes ismereteim szerint (nem néztem utána, voltaképpen nem is érdekel, de) volt olyan román család antall múzeumigazgató, országrongáló regnálása idején, amikor 600.000 Ft-ot kaptak az áttelepülők csak úgy. Ez egy dolgos életet itt megélt, 55.éve után nyugdíjba vonult nőnek közel 100 hónapos nyugdíja volt. A román család két gyermeke Mo-n tanult, állami pénzen, szerzett diplomát és amint tehette továbbment. Egyikük most New Yorkban morzsolja az idejét, másik Brüsszelben. Szülők jól elvannak abban a házban, amit az áttelepülési támogatásból vettek Mo-n. Van nekik székelykapujuk és egy kutyájuk is. A kutyát nyáron, arra az időre, míg ők int voltak USA-ban szomszédra bízták.
Kicsit fura... lehet, h csak nekem?
papa.49
@Equus: Nem csak neked de minden rendes magyar embernek is, és nem kicsit NAGYON FURCSA !!!
bencemacska
@Equus: január 20, 15:42
Én ismerek egy Pest megyei faluban 1 utcát, ahol csak erdélyiek laknak. 2 Ft/m2 áron kapták a telket.
Tudod milyen román rendszámú kocsik állnak még az utcán is?
papa.49
@bencemacska: Itt az utcában tőlünk a 4. ház üresen állt vagy 2 évig, tavaly megjelent egy asszonyság egy 20 millás Mercivel, és megvette a házat, beköltözött, csinálni semmit nem csinálnak a környezetükön, a kutyáik csavarognak az utcán !!!
A lakók érdekes mód 2-3 hetente változnak még az autók is amik az utcán állnak, gondoltam románok lehetnek, mert a Digi tv tányérja van kirakva, de azért utána tudakoltam hát azok !!!
Abba a kb. 40 m2 házikóba vagy 30 vannak bejelentve, vajon miért ???
kukac50
Nekünk azért jut kevés nyugdíj mert szavazatokat vesz a Fidesz a mi nyugdíjunkból meg spórolt pénzen.
papa.49
Mai történés 2 rendőr kereste a házban lakókat a nejem akkor jött a boltból haza, ennyit hallott a rendőr kérdezte ,,valami igazolványa van,, ??? azt akit kérdezett eddig még nem látta a nejem, pedig minden nap ott megy el a ház előtt a boltba !!!
,,Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.