Egyébként lehet, hogy a bajor királynéról elnevezett tábor mégis hasznos lehet az elit számára. Akármennyire is diszkriminatív. Feltéve, ha kellő alapossággal elmesélik, hogy a gazdaság helyett alkalmazott ideológiai melldöngetés csak mélyíteni képes egy válságot. Amely melldöngetésben ugyan fel lehet használni az egyházakat, ki is lehet játszani az ideológiákat egymás ellen, de a végjátékot mindez nem teszi elkerülhetővé. Legfeljebb véresebbé. Amelyhez lehet ugyan divatos tunikában, fakarddal edzeni, de ez, annak idején ugyanúgy nem védett meg senkit, ahogy az egyházak is a maguk ideológiai metabirodalmát építették csak ki később az Imperium Romanum romjain.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod azt kell mondanom többre becsülöm pl. a Berecz Jánost aki KB. tag volt de nem tagadta meg az elveit, van ilyen egy pár !!! Azok akik mint a gatyájukat úgy cserélgetik a hitvallásukat, én csak ,,magamistáknak,, szoktam nevezni !!!
A fütyisz vezérkara csupa ilyen görényből áll !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
@bakcsubakka: Mondjuk Kerényi szinte minden segget végignyalt az elmúlt fél évszézadban.
Pálinkafőző Rézüst
Szopjon le a kerényi...Ja nem is engem, a gazdáját...bár azt folyamatosan teszi a jószág...
Clavigo
Idióta ez is. Nem véletlenül csináltak ebből a gyagyásból is miniszteri biztost.
GeoCravker
@Pálinkafőző Rézüst: Kerényi nyalásban utazik .
Eladott Ország
A "baloldal rémuralma alatt", azaz 1957-89 között, Kerényi Imre a hazaáruló, magyargyűlölő, országkifosztó, oroszbérenc MSZMP állampárt tagja volt, sőt MSZMP-titkár.
Ő járt ki a moszkvai magyar nagykövetségre a november hetedikei ünnepségeket megrendezni.
kolozsvaros.com/2018/01/18/a-felkapaszkodott-dzsentrik-gyulekezete-nem-turi-hogy-a-pornep-belehugyozzon-a-nemzeti-luxusmedencejukbe/
A felkapaszkodott dzsentrik gyülekezete nem tűri, hogy a pórnép belehugyozzon a nemzeti luxusmedencéjükbe.Attól tartok, hogy ez az exluzív családbarát kereszténység – ami egyszer majd tankönyvek lapjain fog visszaköszönni, mint egy ország történelmének legsötétebb korszaka – nagyon is valós. A magát arisztokráciának képzelő felkapaszkodott dzsentrik gyülekezete nem tűri, hogy a pórnép belehugyozzon a nemzeti luxusmedencéjükbe. Ők nem vegyülnek a salakkal, ezt kéretik tudomásul venni. Ami nekik jár, az nem jár a sokaknak.
papa.49
Miért érzem úgy hogy ez a valaki egy buzi ???
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: talán mert az?? De nem ez a legnagyobb baj vele...
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Lehet nem tudom, azt viszont tudom aki a kádári időkben exponálta magát az akkori hatalomhoz, most ne játsza meg a nagyon jobboldalit !!!
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: erre céloztam. Egy köpönyegforgató szarkeverő, és valami baj van a fejével is...
GeoCravker
@papa.49: Nincs egyedül. Elég a sok most komcsizó volt Kádár-káderekre gondolni.
GeoCravker
@Eladott Ország: Még ha csak dzsentrik lennének. Azok az elszegényedett nemeskék legalább azemlékét őrizték a kultúráltságnak.
A mostani bagázsnak emlékei sincsenek.
papa.49
@GeoCravker: Vannak nekik emlékeik a putriból, meg az istállóból !!!
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod azt kell mondanom többre becsülöm pl. a Berecz Jánost aki KB. tag volt de nem tagadta meg az elveit, van ilyen egy pár !!! Azok akik mint a gatyájukat úgy cserélgetik a hitvallásukat, én csak ,,magamistáknak,, szoktam nevezni !!!
A fütyisz vezérkara csupa ilyen görényből áll !!!
Eriksson
@papa.49: Most miért mondod, hogy
"A fütyisz vezérkara csupa ilyen görényből áll !!!"
Nézz utána, hogy kik a tagjai a vezérkarnak.
papa.49
@Eriksson: Én már utána néztem tedd meg te is többen belinkelték már a díszes kompánia előéletét, én nem töltöm vele az időt !!!
papa.49
@Eriksson: Pontosan ez a Kerényi is mszmp tag, és titkár volt a Kövér a társadalomtudományi intézetben a Lendvai Ildikó beosztottja volt az Orbán kisz titkár, meg besúgó volt, a Matolcsy mszmp tag, a Pintér mszmp. tag tulajdonképp az egész brancs az mszmp. maradványain kelt ki !!!
Eriksson
@papa.49: Úgy van. Ráadásul nem is echte magyarok.
Eladott Ország
@papa.49: "...én csak ,,magamistáknak,, szoktam nevezni!" Én meg politikai prostituáltaknak.
papa.49
@Eladott Ország: Mindkettő helyes ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.