Ez már a Honvéd rehabilitációs program része. A szociális bérlakások többsége a Berzsenyi, a Dembinszky és a Paizs utcán található. A számok alapján egy lakásra közel 13 milliót fordítanak. Már döntöttek is a közbeszerzés kiírásáról. A képen a Paizs utca 18-20. Korom András – Makó Meghívásos közbeszerzési eljárás indításáról döntött a héten tartott ülésén a makói képviselő-testület Hadik György által elnökölt ügyrendi és pénzügyi bizottsága. A Honvéd program részeként újítják meg a „Leromlott városi területek rehabilitációja” című TOP-os pályázaton elnyert 180 millió forintból 14 a Honvédban található szociális bérlakást. Egy gyors számolás szerint egy lakásra 12 millió 857 ezer 143 forint jut. A bizottság a pályázatra 5 építőipari égnek küldött ajánlattételi felhívást, a vásárhelyi székhelyű Csomiép-Enter Kft-nek, a makói M-COLOR 2009 Kft-nek, a makói Silye és Fiai Kft-nek, a makói SZAK-MA Center Kft-nek, illetve a szintén makói T-BAU 2008 Kft-nek.

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Naszóval, Honvéd városrész Makó cigány telepe! Az ottani házárak 1 és 3 millió körül mozognak. Egy új könnyűszerkezetes ház 7 millióból megvan és az oda jó és elég is lenne! Szóval itt a vályog putrikra költenek 14 milliót! Jó esetben 2 millióért fel lehetne újítani, ugyan mennyit lopnak el a tisztelt képviselők és persze mennyi vándorol a helyi országgyűlési képviselő zsebébe, hisz a felújítást végző cégek az ő irányítása alatt állnak!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.