"Talán a demonstráció szervezői nem is bíztak abban, hogy kellő számú magyar diák fog tüntetni, ezért külföldről is kellett még hozni fiatalokat," írta a Magyar Idők szombati szerző nélküli, olvasói beszámolóra hivatkozó cikkében. A lap írása szerint egy 15 fős külföldi diákokból álló csoportot irányított egy magyar nő a Kossuth tér felé péntek délután a Független Diákparlament tüntetésére. "Egy náluk idősebb, angolul jól beszélő nő volt a vezetőjük, aki folyamatosan hangosan beszél nekik. De nem a várról, vagy a városról, hanem arról, hogy szerinte mennyire fontos, hogy a fiatalok összefogjanak a modern oktatásért, amit Magyarországon csak a privát egyetemek képviselnek, amelyeket külföldi szervezetek támogatnak. "A Magyar Idők konteója szerint "talán a demonstráció szervezői nem is bíztak abban, hogy kellő számú magyar diák fog tüntetni, ezért külföldről is kellett még hozni fiatalokat, mint a fenti tizenöt fős csoportot. A buszon utazó fiatalok, nem úgy tűntek, mint akiket...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hogyan is volt, amikor lengyel "diákok" érkeztek márczius idusára a Genyó süket dumáját körbetapsolni?
namihami
Ezek kb. ugyanolyan ""diáktüntetők"" lehetnek, mint a vecsési ""migráncsok"" voltak.
Ennek a magyar idők nevű papírárunak (bár a wc-papír is papírtermék, mégis-micsoda különbség), vajon hányszor kell még sz@rba harapni, hogy egyszer észrevegye,hogy ""Elvtársak ez nem Fabulon, ez szar."".--Hofi Géza bácsi--síron túl is igazad van és lesz.
quadrocopter
Hogyan is volt, amikor lengyel "diákok" érkeztek márczius idusára a Genyó süket dumáját körbetapsolni?
lampa laz
Magyar idők, orbán reggelenként klotyón olvasott nyomtatványa.
Cöfögők szoktak tömeget importálni az idióta csutirém gyűléseire.
bencemacska
Az, hogy a magyar idők levelezője nem tudja, hogy hány idegennyelvű és hány magán iskola van az országban, akiknek a tanárnője is tud angolul, még a saját hülyesége terhére írható.
De hogy ezt a magyar idők és saját gazdaállata sem tudja az már NAGY SZÉGYEN!!!
Remélem bepereli a Független Diákparlament és szert tesz egy kis zsebpénzre!
bencemacska
Kezdem azt hinni, hogy Czeglédy dr-t azért tartják előzetesben mert nagyon sok sajtópert nyert a gazdaállat sajtója ellen!!!
Remélem az irodája még nyitva van, és kollégái hasonlóan értenek a szakmájukhoz!!!
quadrocopter
@durbincs: Mi a lóstart szenvedsz, csicska? Próbáld meg magyarul...bár ahhoz erősen hülye vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.