A Bicskén élő szír származású háziorvos lesújtó véleménye Orbán gyűlöletkeltő kormányáról. Több, mint 30 éve él Magyarországon. Öt gyermeke van ebből kettő orvos. Ők már sajnos kénytelenek voltak elhagyni Magyarországot a sorozatos attrocitások miatt. Magyarországon tombol a rasszizmus, xenofóbia Orbánék gyűlöletkeltő propagandái óta.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jól beszél a doki, egy elmebeteg, kezeletlen szarházi terelgeti az ostoba birkáit, indokolatlan feszültséget gerjesztve a társadalomban!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Óriási szégyen az ami ma Magyarországon zajlik a mára már fasisztává vedlett Orbán vezetésével. Megálljt kell parancsolni és ehhez bármilyen eszközöket mostantól be kell vetni!
quadrocopter
Jól beszél a doki, egy elmebeteg, kezeletlen szarházi terelgeti az ostoba birkáit, indokolatlan feszültséget gerjesztve a társadalomban!
division
Az orvosokkal senkinek nincs semmi baja az országban. Mekkora ferdítés, mennyit kaphatott az ellenzéktől ezért a nyilatkozatáért?
quadrocopter
@durbincs: Csak rád nézett, debil! Persze, hogy jó, látni téged ebben az állapotodban.
No és hogyan állsz a magyar nyelvvel, csicska ("fi(U")?
peterkelemen
@division: Semennyit. Ide vezet Orbán fasiszta gyűlöletkeltő politikája, propagandája. Őcsény esetén is mi volt? Orbán erőszakra buzdította a népet. Orbánnak a pöcegödörben van a helye a híveivel együtt.
division
@peterkelemen: Tudom, le kell lőni mindenkit, nyugi, már le sem kell írnod:-)
peterkelemen
@division: Nem mindenkit te agyhalott fideszes. Csak Orbánt és bűnbandáját. Ők már régen golyóra érettek.
nyanya001
@quadrocopter: Ezt már eltávolították !
quadrocopter
@nyanya001: Nem, most kattintottam rá: "Orbán oltalmazottjai ezeket a bűncselekményeket követték el"

Ha közben eltűnne, akkor a Google kereső beadja.
Yoda69
@durbincs: Taho Farok!
ide meg nem copy/paste-eztel.
justhpeter
A dokinak teljesen igaza van. Ezt az aljas baromságot Orbán bandája terjesztette el Magyarországon.
nyanya001
@1magyar: 30 éve él Magyarországon, itt gyógyít !
Neked egészen konkrétan - vagy bárkinek - mit ártott ?
Nessy
@1magyar: Akkoriban sokan tanultak Magyarországon, sokan itt alapítottak családot, és élnek azóta is. Ott Bicskén szeretik a dokit, de a település határán túl, ahol nem ismerik, már a gyűlölettel találkozik! Természetesen a keresztényi szeretet jegyében!
JAJMÁR
@nyanya001: 1magyar globàl gyűlöl, sajàt maga helyett.
kokopelli
@peterkelemen: ha jól számolom a "több mint 30 éve",akkor még a kadári
rendszerben jöhetett M.o-ra!Emlékszem,hogy Afrikából is érkeztek egye-
temi tanulmányokra,és nem mind ment haza! ENSZ,Unesco vagy valamelyik
másik szervezet patronálta? A Damjanich-ban lakó kolleganőm mesélte,hogy
egy emeleten lakott egy fiatal afrikai "daktarival" ! Ő is maradt!
kereső
@division: tegnap:22:33, általános iskola 3.-4. osztálya megvan? Értő olvasás -nincs.Mivel az osztályok ismétléséhez már egy kissé túlkoros vagy, ezért javaslom fogadj magántanárt,talán futja a fizetésedből.Ha nem, akkor igy maradtál -genetikus fejlődésed által meghatározott szinten.
division
@kereső: Tudod én még időben elvégeztem az iskoláimat (többet is mit a nagy átlag), nem úgy mint akik most az oktatás miatt tüntetnek mert nem akaródzik a tanulás szegényeknek. Persze tudom, kicsit nagyok a követelmények, a táska is nehéz, a szórakozásra is kevesebb idő jut, de hát aki nem akarja közmunkán végezni annak áldozatokat is kell hozni. Egyébként meg így a választások előtt az ember már bármit el tud képzelni a pártokról (a DK - nak is most jutott eszébe hogy kéne már osztani 150 adag babgulyást). Nagyon átlátszó.
peterkelemen
A keresztény kultúra megvédéséről hazudoznak Orbánék miközben jól tudjuk nem egy meg kettő hanem sok muszlim orvos van Magyarországon. Ha csak az én esetemet nézzük anno a magyar doki azt mondta meg kell operáljanak míg a muszlim doki azt mondta nem kell egyből operálni és kinek lett igaza? A muszlim dokinak. Na szóval több megbecsülést kérek a muszlimoknak. Az, hogy Orbán és bűnbandája akiknek egyébként semmi közük nincs a kereszténységhez ezerrel hazudoznak és szitogatják az agyhalott híveiket nem lehet mérvadó a többségnek. Figyelmen kívül kell hagyni sőt totálisan szembe kell menetelni Orbánékkal. Orbánék bűnözők. Orbán nem miniszterlenök hanem közönséges bűnöző. Neki és társainak a börtönben lesz a helye életfogytig, de még jobb lenne ha kivégeznénk és példát statuálnánk.
kereső
@division: 12:12, mióta lett az új neved:bodóné?Mert mindenről beszélsz,csak arról nem,amit irtam.
staro2
@division: 2 faluval odébb , ahol nem ismerik, már migráns és ellenség.
division
@peterkelemen: Ha az agyadról volt szó akkor a magyar orvosra kellett volna hallgatnod.)))) Azért remélem egyszer majd a hozzád hasonló muszlim védőket vagy valamelyik családtagját elkapja pár szép nagy arab ember... utána viszont nem kell majd siránkozni. Még egyszer hangsúlyoznám, itt nem orvosokról beszélünk, akik hivatalos papírokkal, eleve tanulni jöttek be az országba.
Sorry, csak ebéd közben néztem fel kicsit, tudod éppen ezerrel folyik a termelés, most nincs több időm rád, de majd késő este visszatérek. További kellemes egész napos gyűlölködést munka helyett:-)
division
@kereső: Nincs most több időm, majd este visszatérünk rá.
division
@staro2: Na látod, ez az ami szomorú, az emberi butaság itt kezdődik, és ezen már nem segít semmiféle oktatási reform.
peterkelemen
@division: A félvilágot beutaztam már sőt éltem éveket sok különféle országban mind nyugaton, mind keleten. Hidd el Magyarországon ezerszer nagyobb a bűnözés, mint például a muszlim országokban. Nektek muszlimrettegőknek nincs semmiféle tapasztalatotok, ezért Orbán könnyedén átver titeket. Örök sötétségre vagytok ítélve amíg Orbánt éltetitek. Pont ő az, aki a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot jelenti az országra nézve és pont ő az, aki napi szinten kilopja a magyarok szemét.
peterkelemen
@division: Figyelj a hazánkon anno átvonulók között tele volt orvosokkal is, de ne zavarjon.
1magyar
@Nessy: Véletlenül sem gyűlölöm, sőt tőlem maradhat az egész pereputtya, de a magyar politikába még két generációig ne szóljon már bele!
Na meg a gyerekei miután megszerezték itt ingyen, vagy olcsón a diplomát leléptek.
Pálinkafőző Rézüst
@division: @peterkelemen: entero beindult megint... :)
@1magyar: ne mentse meg az életedet...
Hány magyar(! )diplomás lépett innen??? Nos??, Kettőről beszélsz...Mennyi az összes, aki MAGYAR??? Nos??
quadrocopter
@durbincs: Mi van a pofádba tolt cikkel, majom? Nagyon kussolsz róla! Beszoptad, mi?
quadrocopter
@durbincs: Szedd már össze magad te ősbarom!

Nincs időm idiótákra, a bácsi nem ér rá hülyékkel foglalkozni!
Szégyelled, hogy román vagy, csicska? Ők is szégyellnek téged, ne aggódj! Mennyit kapsz azért, hogy minősített idióta legyél?

Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!
Aki Én
@division: 22:33 Mondod ezt ott, ahol még a mentősöket is verik. Ráadásul egy arab származású emberen nem látszik, hogy orvos. Millió ilyen eset van, csak te buta vagy ahhoz is, hogy a helyén kezeld.
Szerinted itt mindenki ferdít, mindenki hazudik, csak a fidesz nem. idióta... Nézd meg csak az elmúlt hét eseményeit, te ártalmas fasz.
Neked is csak az tűnik fel, ha valaki kritizálja a kormányt, hogy miért, ahhoz már buta vagy.
quadrocopter
@durbincs: Bruhahahaha...hihihihih, neked érettségi? Az írásjeleket kínainak látod, vazzeg! Neked egy faiskola is megerőltető, buta hordalék!
Aki Én
@durbincs: Igen, én az írásaid alapján arra tippelek, hogy több diplomád is van, nemhogy érettségid. Tipikus intelligens ember benyomását kelted.
Division, alias Szandokán haverod sem egy gondolkodó, de legalább írni tud.
Tisztelj már meg minket magyarokat azzal, hogy ha már itt esz a fene, legalább megtanulod a nyelvünket. Ez nem egy bantu oldal.
Attól, hogy nem ért meg senki, még nem vagy művész.
division
@Aki Én: Kinek képzeled te magad hogy állandóan beugatsz? A mentősöket verik, a mentősök meg kirabolják a beteget, az ápolók meg dugást színlelnek egy idős ember előtt, a buszsofőr szex ajánlatot tesz az utasnak...Ők azok akik béremelést követelnek, persze jogosan...
Jönnek a választások, ilyenkor senki nem riad vissza semmitől, legyen az ellenzék vagy a kormány, én ezt természetesnek tartom, főleg kis hazánkban. Vagy szerinted csak a Fidesz használja a közpénzt?
propeller.hu/itthon/3329208-tanacsadok-kommunikacio-szep-autok-szocialistaknal?all#c2062804
division
@peterkelemen: Ezt húsz éves korodig hogy csináltad? Mármint hogy beutaztad a fél világot meg hogy éveket éltél muszlimok között? Nem tudnánk egyszer személyes találkozni? Komolyan kíváncsi lettem rád:-))
hetöndöe
@1magyar: Lehet, hogy több adót becsengetett a kasszába,mint 20 melldöngető turbómagyar.
Aki Én
@division: Egy fórumozónak egy nyílt fórumon :) Már megint hisztizel Szandika :)
A bunkó (és a végtelenségig kihasznált, túlhajszolt, alulfiztett...) eü dolgozó eléggé egyedi eset, ahogy a verekedő mentősök is. A többség vért izzadva dolgozik, hogy az olyan kreténeket is megmentse adott esetben, mint te. Aki azokat pártolja, akik erről tehetnek.
Ahhoz már elég aljasnak és butának kell lenni, hogy valaki lehúzza az eü-s társadalmat egy-két kirívó eset miatt. Ez nálad nem az első ilyen eset.
Pálinkafőző Rézüst
@division: enteróka, ne riszáld má' magad... :)))
division
@Aki Én: Engem nem igazán szállítottak még sztk - s mentősök, baromarcú!
division
@Pálinkafőző Rézüst: Pofa be, komcsi!
Pálinkafőző Rézüst
@division: :))))))))))))))) görényke...:))))) hány neved is volt már itt entero???
division
@Pálinkafőző Rézüst: Nem tudom, amikor kitiltották az embert új névvel kellett visszajönnie, vagy már ezt sem tudod? Köcsög.
Aki Én
@division: Sem te, sem családod egy tagja sem részesült eü ellátásban? De mondjuk, hogy te nem. Akkor senki?
Az ilyen megnyilvánulásaidból annyira lejön, hogy ostoba kretén vagy. Lehet, hogy már ezért nem kellettél az SZDSZ-nek sem?
Ostoba vagy, mert minden korrupciót, minden aljasságot elnézel a hatalomnak, közben minden filléres szaron hisztizel.
Pálinkafőző Rézüst
@division: :))))))))))))) vagyis hány néven voltál már itt pöcsfejű??? 21,22?? :))))))) lúzerek királya :))))))
division
@Aki Én: Miért írsz egyszer ezzel a névvel, egyszer Rézüst névvel, olykor meg Pálinkás Pál névvel? Egy nem elég? Te kretén. Akkora győzelmet fog a Fidesz aratni rövidesen hogy a fal adja majd a másikat nektek.
division
@Pálinkafőző Rézüst: Vigyázz a szívedre, könnyen megállhat ha jól tudom:-))))
Pálinkafőző Rézüst
@division: ha nem tűnt volna fel, nem bosszankodok, hanem röhögök rajtad... :)))) szerencsétlen kétszikű...:)))))
division
@Pálinkafőző Rézüst: Van akinek más öröm nem jut az életben.
Aki Én
@division alias Szandokán...: ngem nem tiltottak ki innen, nekem nem kell megjátszanom magam, nem kell hazudoznom, nem utál a környezetem... Vagyis egy nickem van az első pillanattól :) De ezt te is tudod, csak terelni akarsz arról, hogy eddig vagy 4-5 névvel hazudtad ide magad, csak a gyökér stílusod, az ostoba kettősmércéd mindig elárul. Eleinte tagadod, megjátszod magad, aztán belátod, hogy lebuktál.Volt már egy idétlen rock együttes neved is, de nem jut eszembe.
De mindettől függetlenül, nagyon ostoba vagy :)
Aki Én
@division: ,,et fog a Fidesz aratni rövidesen hogy a fal adja majd a másikat nektek."
Nektek...:)??
Mert még ahhoz is buta vagy, hogy felfogd azt a tényt, hogy az ellopott ezer milliárdok a te pénzed is. Hogy Mészáros százmilliárdjai tőled is származnak... Vagyis téged ugyan úgy meglopnak, csak te mosolyogsz és drukkolsz hozzá. A te gyerekeid ugyan úgy szívni fognak az oktatásban, és ugyan úgy fizetik az adósságokat, ugyan úgy nem lesz nyugdíjuk, és jó eséllyel ugyan úgy webkamerán fogtok beszélgetni...
Ugyan úgy át vagy baszva mint mindenki, csak sajnos segítséggel sem vagy képes észrevenni, sőt asszisztálsz hozzá és mosolyogva szopod a f...t. Na ezért vetjük meg a fajtádat.
Persze hamar kiderül a következő válaszodból, hogy lófaszt sem értettél meg.
division
@Aki Én: Te csak ne féltsd az én gyerekeimet, olyan életük van hogy...mindegy. A másik meg ez a nyugdíj téma. Nem lesz nyugdíj...Mi vagy te, jós? Kitalálta ezt a baromságot az ellenzék, és most te is ezt szajkózod folyton többekkel másokkal egyetemben. Meglopnak? Ha az adófizetési kötelezettség annak minősül, akkor igen, meglopnak az egykulcsos adóval.
kereső
@quadrocopter: 15:46, nem olvastad figyelmesen: kettőjüknek van egy! "érettségije"
kereső
@division: 12:23.Bizony ,nagyon szomorú,hogy kormányunk-és uralkodó pártunk tagjaira csak ennyire hatott az oktatás.Értelmi szinvonalukat nem emelte,mert hisz ők azok akik leginkább gyűlölködnek,uszitanak ,és még a 30 éve itt élő magyar állampolgár is migráns!szerintük. Hát ,(sic!)most mond meg,nem buták?
quadrocopter
@kereső: A nyóc osztáj' is vitataható, csak a hejjesirását nézd meg és a billentyűzet kezelését!
Birkacsicskának elég!
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: bocsi...ezek szerint nem ismered enterot...(division, szandokan, stb...) Kb 21-25 néven van itt évek óta, és még más ember személyét (személyiségét) is magára vette megtévesztésül... Na ennyit a fideszbirgéről... :))))))))) picit tán beteges a pali...:)))))
Aki Én
@Pálinkafőző Rézüst: Tudom. Ez egy unintelligens kretén, aki imádja fényezni magát. Pedig egy senki :)
tudode
Oszamah Bourglát személyesen ismerem orvosi hivatásán keresztül, tiszteletreméltó, talán JOBBAN BESZÉL MAGYARUL, mint honfi társaink legtöbbje. A páciensei éjjel, nappal hívhatták baj esetén.
.
Orbán Viktornak adtam a szavazatomat 1998-ban, már akkor átláttam a szitáján, amikor - valószínű kormányhatározattal - ELTÖRÖLTE AZ ELŐTTE felhatalmazást kapott kormány által a Deák téren elkezdett Nemzeti Színház építkezését, és limitálta a nyugdíjemelést azzal, hogy azoknak adja oda, akik ugyanúgy 22.800 Ft-ból éltek annak idején, mint ma, NEM EMELT egy fillért sem!!!
.
Azt amit ELKÖVETETT a fél ország nyomorba döntésével, és a MENEKÜLTEKKEL SZEMBEN megbocsáthatatlan bűnt követett el a rendelkezésére ÁLLÓ ESZKÖZÖK semmibevételével.
.
A 28 évből 12 évet megszerzett HADICSELLEL, és az ellenfeleit ELLENSÉGKÉNT akadályozta feladata végrehajtásában, sőt már az EU-RA IS KIVETETTE "beteges" hálóját!
.
Ha lenne belátási képessége, ha az országért nem "is" családjáért FELADNÁ EZT AZ ÁDÁZ KÜZDELMET, AMIT MAGA ELLEN VÍV!
.
Nem kell mást tenni: beírni a keresőbe: ORBÁN BETEGSÉGE:
.
Nagyjából 269 000 találat (0,39 másodperc) az EGÉSZ ORSZÁG VESZTE, mert nincs belátási képessége!
.
www.google.hu/search?q=Orb%C3%A1n+betegs%C3%A9ge&oq=Orb%C3%A1n+betegs%C3%A9ge&aqs=chrome..69i57j35i39j0l4.6933j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ennyi!

.

.
Pálinkafőző Rézüst
@hetöndöe: 18:20-kor bevallotta.hogy ő entero...:)))) Persze ezt eddig is tudtuk a stílustalan, faragatlan, fideszsegghű hozzászólásaiból... :)))))
Pálinkafőző Rézüst
@division: szeggyé enterolt...Hazai pálya neked... :)))))))
koszpeko
@Aki Én: Division a Sandokan?
A fidesznyik nagy vállalkozó?
Pálinkafőző Rézüst
@koszpeko: + entero, ha itt voltál már akkor. +21-24 név... :)))))))
division
@Pálinkafőző Rézüst: Sok embert tiltottak már ki innen akik azután visszajöttek, a világon semmit nem vallottam be ezzel, azt csak te szeretted volna. Vádaskodsz itt folyton, persze megteheted, mivel nincs diktatúra, ellenkező esetben már nem írnál itt.
Pálinkafőző Rézüst
@koszpeko: ja,, és csak egy óvodai vállalkozó...:) Önkormányzati volt, de azt ugye már megszüntették, mint a sulikat... Kapálgat kicsit a jószág, ha felébred éppen... :))))))))))
Aki Én
@koszpeko: Igen, ő az. Nem nagy vállalkozó, hanem némi szerencse révén lett vezető egy cégben. Egy ex SZDSZ szimpatizáns libsiző. Vagyis hozza a fideszes szintet. Ők, az ex-szoci komcsik libsiznek, komcsiznak folyton. Pedig ezek ugyanazok. Ők felelősek a sokat szidott előző rendszer miatt. Ők az üzemeltetői, életben tartói.
Szóval hazug, elvtelen, gerinctelen, hazug férgek.
Pálinkafőző Rézüst
@division: :)))))))))))))))))) amit leírtál azt leírtad... :))))) Az öreg Freud belőled valami frenetikusan nagy tanulmányt tudott volna prezentálni...:))))))))) A földi világ okulására...:)))))
division
@Pálinkafőző Rézüst: Elég rendesen félrebeszélsz te anyád majma.
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: sosem volt az! Csak kiadta magát annak!!! Ami törvényileg is eléggé határeset...
division
@Aki Én: Nem, nem vagyok az. De mindegy is, aki itt a Fideszt pártolja azt igyekeztek kicsinálni. Nem érdekes, úgyis nyer a Fidesz rövidesen, és talán véget vet ennek az egésznek. Én távozom köreitekből, mert ez már nem nekem való.
Pálinkafőző Rézüst
@division: ezt már kb 25x elmondtad, és 25 néven jöttél vissza, entero(l)...:)))) Lesz még több is??? Nyugtass meg vazze... Vegyé mán be néhány enterolt, és gondolkozz új neveken... :))))) Löpáááááááá... :)))))))
Aki Én
@division: Kedves Gábor!
Mondtam, hogy a következő válaszod engem igazol. És tényleg...:), semmit nem értesz, semmit nem tanulsz. Szó nélkül tűröd, hogy az orrodnál fogva vezessenek ,és közben boldogan élvezed is, ahogy a képedbe hazudnak. Erre te... Nekünk osztod az észt :)
Azt gondolná az ember, hogy ha valaki ide téved, akkor elkezd gondolkodni. De nem.
division
@Pálinkafőző Rézüst: Sosem voltam entero, szandi, meg ki tudja még milyen nevekkel lettem illetve. Mindenkit ki akartok csinálni aki Fidesz párti, egyedül Durbincs meg Csizmás védi itt a mundér becsületét ahogy elnéztem, más senki. Tényleg nincs értelme már így az egésznek, egyedül egy falka ellen. Mondjuk a megfutamodás sem az én műfajom, majd meglátjuk.
Aki Én
@division: Azt kéne megértened végre, hogy aki a fideszt pártolja, az ostoba hazaáruló.
Az nem az én bajom, hogy te ezt a nyilvánvalót sem látod. A többség, vagyis 8 millió ember nem fideszes. Szerinted ez elhanyagolható?
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: Mondottam :más személyiségét vette fel! Ő Zoltán! A többit személyesen sem ...:))))
division
@Aki Én: Na ez már nekem is sok amit itt műveltek. Ennyi volt. A választások után majd beszélhetünk újra esetleg.
division
@Pálinkafőző Rézüst: Ez már kezd átmenni vádaskodásba. Sem Gábor, sem Zoltán nem voltam soha, nem normális már ami itt megy. Élvezetes egy másik emberrel szemétkedni? És még azt mondjátok a Fidesz pártiak mocskolódnak. Legyetek boldogok, végeztem veletek.
Pálinkafőző Rézüst
@division: leszel te még itt más néven zolika... :)))))
Aki Én
@division: Az a baj veletek, hogy éppen most derült ki mennyire át vagytok baszva (persze mindenki, csak ti nem látjátok a fától az erdőt), és mégis ezerrel toljátok a propagandát. Pedig ha tudnád milyen jókat nevetnek rajtatok híveken fidesz körökben. Ti biztosítjátok nekik ezt a páratlan lehetőséget.
De menj, duzzogj. Érvek helyett nem várunk mást. Nem vetted észre, hogy nincsenek érvek a hazugságokra? Tőled sem halljuk soha :)
(az én gyerekeim sem panaszkodhatnak, csak én nem dicsekszem:)
division
@Pálinkafőző Rézüst: Gondolod Palika? Menj inkább aludj egyet.
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: bocsi, de Te ismered ezt faszit(?)??? Hogy mennyit és miket, és hány néven hazudott már itt??? Akkor nem régóta lehetsz itt...:) Akik ismerik, nem veszik komolyan...Föntebb már leírtam...De azért Te csak próbálkozzál vele...:))))) Mint látom...:)))) Sok szerencsét... :)))
Aki Én
@Pálinkafőző Rézüst: Dehogynem.. Ő Szandokán az ex SZDSZ szimpatizáns. De már akkor is nélkülözték.
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: akkor nagyon nem stimmel valami az ismereteiddel... Na ezért kérdeztem...
division
@Aki Én: @Pálinkafőző Rézüst: Fejezzétek már be a vádaskodást legalább!!! Sosem voltam entero, szandi, stb. , ez csak a ti agymenéseitek szüleménye amivel egy idő után már inkább nem foglalkoztam. Ha hasonló a stílusom mint akivel összemostok arról én nem tehetek.
Aki Én
@division: Jól van Szandi, vagyis Gábor. Nem azt mondtad, hogy megsértődtél és elmész duzzogni? Mondjuk nem csodálom, ha inkább szégyelled magad.
division
@Aki Én: Tényleg nem vagy te sem normális. És még én vagyok az ostoba. Mindegy.
Aki Én
@division a Szandi Gabi...: Ez jó. Nem te mondtad, hogy:
,,Elkötelezett vagyok a liberális értékek mellett, e szerint szeretném alakítani magam..."
Vagy az nem volt frankó?
Te tényleg nem tanulsz, nem értesz semmit. Ezt azért olvasd el mielőtt megint megszólalsz:
varosikurir.hu/orban-hazugsagai/
Aki Én
@division: 21:05
És mit fogsz mondani?
Hogy bibibi, tovább szopatnak...?
jesszusom...
Gyuri Géderről
Ne jajveszékeljetek drága feleim! Nem gond ha elmegy egy orvos, pusztul a csicsak rövidül a várólista.
Az orvos helyett jön bűnöző, ember csempész, perverz magamutogató, stb.
Kapnak szállást, támogatást.
Ti meg fizettek!
Aki Én
@division: @Pálinkafőző Rézüst: Megvan Szandi, eszembe jutott: @Enslaved: is voltál már :)
Gyuri Géderről
@1magyar: Képzett szakemberként jött ide. 30 évig gyógyította a betegeket, közöttük az olyan f..szokat is akik ilyen véleménnyel vannak.
dr. prédikátor
@durbincs: Nocak fosóka pityuka!letörölted már a szarta szádról ? te nyomoronc rozzant ebihal!!!valami értelmeset is böfögjél már!neked akinek megvan a faiskolája , mondhatnád ., szebben is kis cumigép!!!
1magyar
@Gyuri Géderről: Na és, én nem kértem, hogy jöjjön ide. Rajta kívül hány alulfizetett jó orvos van még az echte magyarok között, akik szintén gyógyítják az ilyen f...kat mint te.
1magyar
@hetöndöe: De miből? Hozta a hazájából? Vagy talán a magyar eü fizette?
dr. prédikátor
@durbincs: kussolj már te szarkupac,mert a szádba ugrok és teleszarom!!!
advocat
Azért ez a doktor itt tanult. Mint számos szír orvos, aki végül itt maradt. Mert az ország nekik jobban tetszik. Már 30 éve több volt itt a demokrácia féleség mint náluk. És legyél boldog (1magyar). A fiai már kimentek! És a rosszul fizetett magyar orvos is kevés. Már!
peterkelemen
Orbánék elketgetik az orvosokat is. A magyarok egyelőre örüljenek, hogy még van orvos. Hamarosan az sem lesz.
hetöndöe
@1magyar: Komolyan ennyire tájékozatlan vagy,vagy csak megjátszod?Mégis mit gondolsz,egy háziorvosi praxis (vállalkozás) tán nem fizet adót?
Gyuri Géderről
" echte " @1magyar: "Na és, én nem kértem, hogy jöjjön ide." Nagyon silány ez a demagóg válasz.
Valami ütősebb jobb lett volna.
Ezen kívül igen csak a tájékozatlanság tükröződik minden kommetből .
Ez rontja a fórum színvonalát.
(Igaz, az adatlap alapja ez várható volt.)
koszpeko
@Pálinkafőző Rézüst: @Aki Én: Köszönöm.
Én csak a Sandokan időszakára emlékszem.
1magyar
@Gyuri Géderről: Ezen kívül igen csak a tájékozatlanság tükröződik minden kommetből .
Ez rontja a fórum színvonalát. - a fórum színvonalát te rontod, de a nagyobb baj, hogy Mo-on még a levegőt is.
1magyar
@hetöndöe: De, remélem fizet. De honnan szedi össze a rávalót?
hetöndöe
@1magyar: Szerinted a tűzoltó,rendőr ,katonaokmányirodai ügyintéző,a parlamentben alvó politikus honnan szedi össze az SZJA-ra valót?
hetöndöe
@1magyar: Mi ezzel a probléma?Akkor utálni kellene az összes állami alkalmazottakat?A nővéreket,orvosokat, tűzoltókat stb? Komolyan ennyire rövidlátó vagy?
JAJMÁR
De az a szerencse, hogy Mo. -on nincs rasszizmus .
Aki Én
@1magyar: Mostmar tenyleg kezded alulmulni onmagad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.