Több mint háromszáz roma fiatal tanul tizenegy keresztény roma szakkollégiumban – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Jeszus és ez neki nagy dicsőség. Baloghkám a 80-as években ennél több egyetemre is járt köztök a nagy főnőköd is.
Eladott Ország
Híd a gátlástalan korrupció világába.„Azért nem engedi el a párt Farkas kezét, mert Farkas az országot és a Fideszt szolgálja” – ezt mondta Orbán Viktor saját bizalmasáról, Farkas Flóriánról a párt kongresszusán. Nehéz is lenne egy ilyen ösztönös zseninek elengedni a kezét, – aki minden más elévülhetetlen érdeme mellett – a haza szolgálatában vezette három évig az Országos Roma Önkormányzatot (miközben teljes titokban, három évig sajátjaként használt egy százmilliós budai luxusvillát, úgy, hogy erre nem volt joga), ahol 1,2 milliárd forintnyi uniós pénznek sikerült hiánytalanul a seggére verni. Küldetésben: cigányság-kereszténység-magyarság ( meg a nagybüdös lóf*sz)
kep.index.hu/1/0/1105/11052/110524/11052417_5540dcdeeb4588b8654e9e6055095915_wm.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.