Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás határozottan elutasítja a kormányzati média hazug sejtetését, miszerint Budaörs Város Önkormányzatának vagy a Polgármesteri Hivatalnak bármiféle köze lenne választási csalás előkészületeihez.

A budaörsi polgármester választási csalás miatt feljelentést tett

Fotó: budaorsiinfo.hu 

Szerinte ez az akció is egy kísérlet arra, hogy elterelje a figyelmet arról a választási csalásról, amely a Fidesz magára megírt választási törvényével valósul meg. A városvezető szerint a TV2 január 19-én este sugárzott Tények c. műsora egy olyan, a budaörsi kormányablaknál történt eseményről számol be, amely felveti a bevezetőben említett bűncselekmények alapos gyanúját. A riportban elhangzottak szerint egymástól látszólag függetlenül két esetben is arról érdeklődtek a kormányhivatal dolgozóinál, hogyan lehet nagyobb mennyiségű lakcím-bejelentő nyomtatványhoz jutni.

A polgármester közleménye szerint az egyik esetben egy, a Polgármesteri Hivatalban dolgozó nő kérdezte a kormányablak vezetőjét, Sarkadi Andreát, hogy hogyan lehetne mintegy ötszáz lakcímbejelentő laphoz jutni. A riportból kiderült, hogy az illető egy ismerőse számára szerette volna beszerezni a bejelentőlapokat. A másik esetben a kormányhivatal egy munkatársát telefonon kereste fel egy férfi, az iránt érdeklődve, hogy honnan juthatna hatezer darab lakcímbejelentő nyomtatványhoz.

(hvg.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Budaörs nagyon baszhatja a fidesz csőrét...egyik leg virágzóbb település és nem lophatják szét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
@Hellcat: Biztosan győzni fog. Nálunk, a XIII. kerületben társasházzá nyilvánították az iskolákat. Nekem ez a megoldás tetszett.
human
@kiscsillag66: Most megtámadták az alkotmánybíróságnál az iskolák államosítását. Meglátjuk mi lesz.
kukac50
Nagyon félhet a Fidesz a bukástól, már ilyen nagy számban akarnak betelepíteni, véleményem szerint Ukránokat. A kormány ablak dolgozói remélem még becsületesek!
karma1
Otthon nem toltheto le a kormanyablakbol lakcim nyomtatvany? Mert csak egyet kell letolteni, es szepen kinyomtatni egy nyomtaton. Igaz, jo sok tintaba kerul, de megeri...
Bezzeg akkor nem kerdezoskodtek, amikor valaki 200 ezer darab SIM kartyat vett egy hajlektalan nevere (lakcimet azert nem irtam, mert az eleg nonszensz lenne...:o)))))
karma1
Wittnghof tokos legeny, okos, ertelmes, nem hagyja magat, es persze nem fideszes... Nagyon drukkolok neki, szerencsere az ottlakok is jo fejek...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.