Juhász Péter konok elszántsággal ment neki az V. kerület hírhedt egykori urának, és minden korrupciógyanúsnak, amit észlel. A Budapest Beaconnak adott interjújában  beígérte Orbán levadászását is. Egyre többen nézik kétkedve a regnáló táborából a Fidesz viselt dolgait és megszaporodott azon eltökéltek száma is, akik egyértelműen be akarják bizonyítani, hogy néphülyítés, ami Magyarországon folyik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2018/01/21/ugy-tunik-a-tobbseg-szeret-szarul-elni/
A többségnek a szeme sem rebben attól, hogy minden más országban börtönbe kerülne az a politikus, akinek a rokona csak egy fillér közpénzhez is hozzányúl. A többség nem érti, mi a baj Tiborcz István gazdagodásával és a többség bólogat akkor, amikor Lázár János belevigyorog a pofájába és azt mondja: csak nem hiszi valaki, hogy azért nem indulhat egy vállalkozó közbeszerzésen, mert egy vezető politikus rokona? Pedig de, bazdmeg. Ezt gondolom. Mert ez a normális. Nem indulhat, mert ha indul, azt korrupciónak hívják. Bűncselekménynek nevezik. A banánköztársaságokban, diktatúrákban nem, de a normálisan működő demokráciákban igen. Sokan nem értik, mi a baj azzal, hogy egyetlen egy párt irányítja az országot, kiszorítva mindenkit mindenhonnan. Nem értik, miért baj az önkormányzatiság felszámolása, az iskolák önállóságának megszüntetése. Sokan nem értik, miért baj, ha egy átlagosan sikertelen gázszerelő milliárdos lesz néhány év alatt csak azért, mert a miniszterelnök úgy akarja.
Nem értik, hogy azok a száz és ezer milliárdok, amiket Mészáros Lőrinc, Szíjj László, Tiborcz István, Garancsi István, Simicska Lajos és még néhány – mindig ugyanaz a néhány – kivételezett visz el, az az ő megélhetését, életterét, jövőjét, a gyereke jövőjét pusztítja el.
Nem értik, hogy azok a száz és ezer milliárdok, amikből a kormány szavazatokat vásárol és propaganda-miséket vásárol, az ő jövőjét zabálják fel. Az az ő pénze, az ő járandósága, tőle veszik el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Eriksson: Nézd meg Eladott Ország bemásolt sorait. Szerinted ez rendben van így? Most komolyan.
Eriksson
@Aki Én: Nem, egyáltalán nincsen rendben, de sajnos most ez a világtrend. Ha jól körülnézel, mindenfelé ez megy: A vezető politikai pártok bármit megtehetnek. Hiába bármennyi megmozdulás, tüntetés, tiltakozás, megbuktatni a népnek nincs módja, lehetősége. Ők csak egymást tudják kinyírni, de annak se nagy a valószínűsége, mert mindegyiknek annyi vaj van a fején, hogy inkább nem megy a napra.
A mai magyar helyzetnek meg az a magyarázata, hogy az olihargák életben tartása létfontosságú a fidesz életben tartásához. A politika nagyon sok pénzbe kerül. Mészáros pedig az első számú pénzgyűjtő aki a Simicska helyére lépett, viszont nincs meg benne az a hatalmi nagyravágyás mint elődjében.
quadrocopter
@durbincs: Mi van csicska, megint nem találod szaros gatyádban a pöcsödet?
Csizmás Kond
...addig legalább nem csinál egyéb hülyeséget...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.