Január 30-án próbálhatják meg megtartani az Országgyűlés rendkívüli ülését. Kövér Lászlónak azt követően kell összehívni a képviselőket, miután a Jobbik kezdeményezésére szinte a teljes ellenzék aláírásával támogatta a soron kívüli ülést, írja a Magyar Nemzet. A parlamenti napot előkészítő házbizottság szerdán fog tanácskozni, akkor derülhet ki a végleges napirend is, de a Magyar Nemzet szerint január 30-a a legesélyesebb. Az ellenzéknek az a célja az üléssel, hogy magyarázatot követeljen a kormánytól arra, hogyan lehet, hogy elköltöttek az elmúlt három évben 22 milliárd forintot bevándorlásellenes propagandára, eközben pedig „titokban” 2300 külföldit „fogadtak be”, ennyi ember kapott oltalmazotti státuszt Magyarországon. A Jobbik azt szeretné, ha az ügy hátterét személyesen Orbán Viktor miniszterelnöktől hallhatnák. Az kérdéses, Orbán elmegy-e az ülésre, de valójában az sem biztos, hogy a Fidesz-KDNP jelen lesz, hiszen a legutóbbi ellenzéki kezdeményezésű parlamenti napra...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Vigyetek társasjátékot, mert a Geci és a csicskahorda valszeg nem büdösíti be a kupolát!
Ilyeneket nem szabad kérdezni a gecitől, mert beszédzavaros lesz izgalmában és boldog új évet kíván!
Clavigo
@quadrocopter: :)))))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :)))))))))))))))))))))))))
karma1
Ha Magyarorszagon kapok egy idezest TANUKENTI (!!!) meghallgatasra, a papiron rajta van, hogyha nem jelenek meg, akkor ELOALLITHATNAK rendori segedlettel. (gondolom, szep kis vezetoszaron is).

El lehet bujni ideig-oraig a szamonkeres elol, de ettol a Jobbik es az egesz ellenzek megiscsak felteszi ezeket a kerdeseket, teljesen jogosan.
Kerdes: milyen torvenyek vonatkoznak a magyar kormany tagjaira? Nem ugyanazok, mint a nepre?
Es ki fogja vezetni a hazulest, a gusztustalan bajszos taho? Mert o verfideszes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.