Bayer Zsolt kemény munkával kivívta magának a megtiszteltetést, hogy Gábor György vallásfilozófus újra tollat ragadjon és utolsónak vélt gondolatmenetét megfejelje a valóban utolsóval. “Jóllehet az előző posztomban megírtam, hogy eddig sem, s feltételezhetően ezután sem kívánok a kormány-lovagkeresztesével foglalkozni, úgy bizony, méltatlan és rangon aluli, ám most kénytelen vagyok újra visszatérni erre a személyre. Többen ugyanis, akik egyetértettek a legutolsó bejegyzésemmel, arra kérdeztek rá, miért nem mondtam ki azt, hogy fent nevezett antiszemita? Nem mondtam ki, mert másként fogalmaztam, másként próbáltam valamit elmondani, de ez nem jelenti azt, hogy zsidókról és cigányokról alkotott nézetei nyomán ne tartanám őt, ócska, piti, bér-antiszemitának és bér-rasszistának. Sok érv lehet ezek mellett, én most csak egyet fogok előadni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Továbbra is azt állítom, hogy óriási méltánytalanság Gábor Györggyel szemben ha (fideSS)Bayer Zsótit vele kapcsolatban egyáltalán szóba hozzuk. Szerintem nincs értelme (fiseSS) Bayer bármely böffentésére reagálnia, hiszen azon a szinten ahol (fideSS)Bayer áll az értelem befogadására a szellemi feltételek nem adottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.