Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság ülését megtorpedózva bejelentette, hogy ha Szél Bernadett, mint "nemzetbiztonsági probléma" ott rontja a levegőt, a Fidesz-frakció képviselői inkább olajra lépnek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mostanaban hallgatom vissza a Heti Hetes adasait a youtube-on - hat rendkivul erdekes kor- es ko'rrajzot adnak a korabbi orban uralkodasrol, es orban valamint a fidesz viselkedeserol... Az egyik Heti Hetes szereplo - asszem Havas Henrik - mondta kb. 10 evvel ezelott, hogy a fidesz "fontoskodo tavolmaradasa" mar tobbeknek szemet szurt,... Vagyis a fidesz ellenzekben mindig azzal hivta fel magara a figyelmet, hogyha kenyes volt a tema, akkor egyszeruen kivonul, vagy be sem megy az adott - szamara kinos - targyalasokra.
Most ugyanezt jatsszak el: felvagott farokkal galoppoznak el a kinos kerdesek elol... Probalna ezt tenni peldaul egy kozalkalmazott az onkormanyzatnal - ,asnap mar nem kellene bemennie melozni...
quadrocopter
Fertőtlenítsétek a széket a rezsimajom után!
Nessy
@quadrocopter: Csak nehogy klónozzák a kínaiak, mint a kis makákó majmokat! Igaz Rezsiszilárd nem igazán nevezhető "főemlősnek"! Max. trilobitának, ami tényleg őshonos volt kis hazánkban, miután a Pannon tengerben élt.
quadrocopter
@Nessy: Á, a kínaiaknak jobb az ízlésük, mint hogy egy zsíros disznót klónozzanak! Kutyakajának még talán elmenne...bár állatbarát vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.