Szerdán tárgyalt a kőbányai képviselő-testület a Bihari utcában álló egyik önkormányzati épület ügyéről. Az itt élők többsége hosszútávra tervezett, maguk is sokat költöttek a bérlakásukra. Most mégis le akarja bontatni a házat az önkormányzat. Cserelakást azonban nem mindenkinek garantálnak. Ez Orbánék "családbarát" kormánya. A történelem szemétdombján van a helye Orbánéknak annak is a legalján!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Csak akkor miért költöttek rá a közelmúltban 700 milliót? A pancser kivitelezőt nem találják, hogy számon kérjék rajta a hibás kivitelezést?
Vagy nem lehet?
Egyébként ők nagyon "családbarátok"! Náluk első a család/ Mármint a sajátjuk!
Fradigege
Bézbózütőőőővel kel menni az önkormányzathoz. Veszteni való nincs, ha nem kapnak lakást. A bézbóz ütő segít.
papa.49
Velejéig romlott, aljas fütyisz csürhe !!!
Equus
kicsit árnyaltabb a kép, ha a Bihari úti probléma "sértettjeinek" a világhoz való hozzáállását és etnikumi hovatartozását nézzük.
szaboria1
Inkább a kivitelezőt kötelezzék a helyre állításra és helyette a Hős utcai gettót számolnák fel.
Equus
@szaboria1: addig is majd összedobjuk nekik a fűtés, világítás költségeit és ellátjuk a felköltöző vidéki rokonságot is. A a segíjen is emelni kellene, nehogy mán éhezzenek a purgyék.
peterkelemen
Ennyit bűnöző Orbánék családbarát "erős és büszke" államáról, ahol a szülőket és gyermekeiket is kilakoltathatják büntetlenül. Szégyen és gyalázat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.