Egy kollégiummi nevelőtanárt és a nagykőrösi fideszes önkormányzati képviselőt jelentettek fel pedofília miatt sajtóértesülés szerint. 

Kiskorúval folytatott intim kapcsolat miatt feljelentették Kiss Attila Csaba nagykőrösi fideszes önkormányzati képviselőt, kollégiumi nevelőtanárt, írja a hvg.hu a birtokába jutott feljelentés alapján.

A rendőrség a lapnak azt írta, Gödöllői Rendőrkapitányság folytat nyomozást szexuális visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Azt is hozzátették, hogy kihallgatás még nem történt az ügyben.

A lap elérte Kiss Attila Csabát, aki annyit mondott, semmilyen hivatalos megkeresést nem kapott az ügyben, és azt sem tudja, mivel vádolják.

(hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
@Kookas: JAh hogy azok meg sem történtek? :DDD
quadrocopter
Azannyát, nemrég volt téma a körmendi jó keresztény kdnp-s tanár bácsi esete a 16 éves tini lyukkal, most meg ez a veréb!
Lehet, hogy titokban bolsi, libsi-bolsi, ballib?
assassin
@vadnarancs: @Kookas: Ennek semmi köze pártokhoz, okostojások.
vadnarancs
@assassin: A vallásnak sincs ugye? Meg a sportnak sincs!
assassin
@vadnarancs: Olyanról gondolom hallottál már hogy családon belüli erőszak? Nagyon sok eset van világszerte, teljesen függetlenül attól hogy valaki keresztény vagy sem. Egy menekült is lehet remek orvos mint ahogy terrorista is, a megbélyegzésnek nincs értelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.