A Magyar Liberális Párt az Állami Számvevőszékhez fordul Tarlós Istvánék propagandafüzete miatt, a Liberálisok szerint ugyanis a kiadvány esetében felmerül a tiltott pártfinanszírozás gyanúja. A több tízmillió forintért készíttetett és 800 ezer háztartásba eljuttatott silány propagandakiadványban Tarlós István és helyettesei, valamint Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester, önkormányzati tanácsnok, – és ami a legfontosabb – országgyűlési képviselő-jelölt fényezi magát. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az emberek maguk válasszák meg hóhéraikat - és még az akasztófa alatt sem tanulnak belőle. Domokos László - ÁSZ elnök- korábban a Fidesz színeiben országgyűlési képviselőként és Békés megyei közgyűlési elnökként ténykedő Domokos az az ember, aki a közpénzekből keletkezett politikusi jövedelméről korábban nem volt hajlandó számot adni és aki az önkormányzati kötvénykibocsátással szembement az államháztartási törvénnyel. Aki 1998 és 2002 között a legjobban, de legalábbis az egyik legjobban kereső magyar politikus volt, aki a tisztségéből adódó elemi kötelességei fejében indokolatlan jutalmakat szavaztatott meg magának. Aki szégyenkezéssel vegyes lemondás helyett még a sajtó megkeresésére sem válaszolt. Egyszerű, paraszti ésszel erre csak annyit lehet mondani, hogy nincs az a cipőtalp, ami überelni tudná ennek az embernek a pofáján végigfutó bőr vastagságát.
A korrupcióellenes küzdelem magyar zászlóshajói, hogy a plafon nem szakad le az égről.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/korrupcio_vier.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.