Persze lehet, hogy Soros téved, és a valószínű kamupártokon kívül nincs semmire befolyása a Fidesznek. A „lehetnél” azért sokkal meggyőzőbb körülmény lenne, ha a pártok politikáját, reakcióit elnézve fel sem merülhetne a gyanú. Sem arra, hogy a kormány egy oligokleptokráciát épít, sem arra, hogy az ellenzék csak őfelsége ellenzéke.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba."
Surányi Miklós (1882. február 16.-1936. június 23.) író, újságíró
Rockxy
A zorbán megvette a sorost!
Is.
Ezt a cirkuszt! :D
GeoCravker
@Eladott Ország: régi elvem lenne, hogy az ideológiai szervezeteket tartsák el a követőik. Egyházakat, pártokat is.
Sámannus
Az a bajuk, hogy harminc év alatt nem tudtunk egy értelmes társadalom alapjait kialakítani? Csak rá kell nézni a térképre. Kelet Európa megfizette a háborús jóvátételeket, az orosz fegyverkezést, A kapitalizmus mohóságát, közte az övét is, Háború, és civakodás lökdösődés a hatalomért. Maffia harcok a gazdasági hatalomért. eközben még a lakosság elüldözésének a bűne is a lelkét nyomja ennek a rendszernek. A vezetők eleget akartak tenni minden elvárásnak a nép érdekeinek semmibe vétele árán is. Most idejön egy fószer és belé köp a tányérunkba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.