A rendőrök állítása szerint falfirka miatt foglalták le annak a 17 éves diáknak a számítógépeit, aki az öt nappal ezelőtti diáktüntetésen felszólalt. Rékasi Zsigmond saját versét szavalta a tüntetésen, szerinte emiatt akarták a házkutatással megfélemlíteni.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán pribékjei diákokat is zaklatnak. Szégyen ami ma Magyarországon zajlik! Ezek a diákok a gyáva felnőttek példaképei lehetnek!
Nessy
Árulja már valami hívő lélek, mi köze van a falfirkának a két számítógéphez? A számítógép maga firkált, vagy a számítógéppel firkált a fiatalember? Lehet, hogy van benne fidesz logika, de ahhoz én nem értek,
Vagy csak egyszerúen kényelmesebb egy diákot vegzálni, ott nem fog a család pofonokat osztogatni.
Apropó! Most akkor előzetesbe kerülnek a számítógépek, vagy csak háziőrizetbe?
advocat
Hajrá fiatalok! Talán majd ti! Jó páran már most is szavazhattok.
peterkelemen
Kurva nagy szégyen a magyarokra különösen a fiatalság és a diákok szüleire. Milyen gyáva, beszari nép ez? Még a saját gyermekeikért sme emelik fel a hangjukat és nem mennek ki ezerrel tiltakozni, tüntetni? Miféle moslék söpredékek ezek??? Bárhol a világon ezerrel és óriási dühvel vonulnának ki tömegek egyetlen ilyen eset után is. Mi a fasz kell még ezeknek, hogy legyilkolják a saját gyermekeiket vagy ezek annyira gyáva szarháziak, hogy még akkor is a paplanjuk alatt remegnének, mint a kocsonya??? Pfúj, szégyen ma magyarnak lenni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.