Az Orbánék által fabrikált, kényük-kedvükre módosítgatott alaptörvény valójában nem létezik. Orbánék állam ellenes bűncselekmények sorozatát hajtották végre. Máshol már vagy életfogytig börtönben vagy a lámpavason lógnának vagy több golyóval a fejükben feküdnének a fal mellett.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Így van! A mocskos rezsim illegitim, ergo: a tákolmánya is az!
A "magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisemberek" megkérdezése ( NER-ezése ) nélkül fabrikálták össze home made a tákolmányt., egyetlen egy darab egyed szájszaga szerint (a Geci Őfelségéről vala szó) - olyan is lett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@verőce21: Te majom...számtalan hozzászólásomban találtál egy hibát,amit ráadásul egyből javítottam..Remélem párttársaiddal is ennyire kritikus vagy!!!
verőce21
(17:43) A hülyék néha szórakoztatóak, és ezért hálásak lehetünk nekik. :)
kereső
Vörös Imre alkotmányjogász -volt alkotmány biró 2012.novemberében:
Én nem nevesíthetem azt a pártot, amelyiknek ezek a változások előnyösek. A tény az, hogy a mindenkori relatív többséget hozó párt pozícióját erősíti fel végtelenül a már elfogadott választójogi törvény, amely a győztest tovább jutalmazza. A választási eljárási törvény tervezete pedig a kisebb pártok működését lehetetleníti el. Például előírja, hogy a választási körzetekben két pártdelegáltnak kell lennie: ha a pártok nem küldenek kettőt, akkor egyet sem küldhetnek. Ez lehetetlenné teszi az egész folyamat demokratikus kontrollját. A határon túli magyarok levélben történő regisztrációja ellenőrizhetetlen: senki nem tudja bizonyítani, hogy ki adta fel azt a levelet, például Ausztráliából, hogy nem holt lelkek százezrei küldik be azokat – a választás manipulálásának, a választási csalásoknak annyi lehetősége van elrejtve ezekben a jogszabályokban, amivel megszűnik a polgári demokrácia. A választási eljárási törvény elfogadása határvonal, amelyet ha átlép a kormánytöbbség, akkor ezzel befejezettnek tekinthető a hatalom kizárólagos birtoklására törekvés. A kétharmados törvények nagy száma miatt egyébként sincs tétje a választásoknak, ezzel a két választójogi jogszabállyal pedig a választások tisztasága, szabadsága alaposan megkérdőjelezhetővé válik.

Ellenzék hmmm...,hol voltatok?"hatalom kizárólagos birtoklása" Alaptörvény is tiltja.
advocat
Ha a kommenista alkotmány még 20 évig - közte 4 év Fidesz - jó volt. Akkor miért kellett újat hozni? Hogy Kötél aláírása legyen rajta. Mert amúgy nem sokat ér, ha már 4 módosításon is túl van, az agyagkeménységű alkotás.
kereső
Még egy kis Vörös Imre 2012-ból:
A volt alkotmánybíró érvelése szerint „nem a részről, hanem az egészről van szó. Lehetséges, hogy a médiatörvény, a bírák jogállásáról, az Alkotmánybíróság hatásköréről, a büntetőeljárásról szóló törvények rendelkezései önmagukban még akár alkotmányosnak is minősülnének. A rendszer egésze azonban fogaskerékszerűen egymásba illeszkedő hatalmi gépezetet, s azt a Kötcsén előre bejelentett „centrális erőteret” hozta létre, amely nem feltétlenül jogállami és demokratikus”.

„Nehéz nem szembenézni a tényekkel: alapos a gyanú arra, hogy kiépült a kizárólagos közhatalom-birtokláson alapuló hatalomgyakorlás rendszere. Ezt a köznyelv államcsínynek nevezi. Márpedig sem az egykori Magyar Köztársaságban, sem a mostani Magyarországon nem szabad államcsínyt végrehajtani. Alkotmányosan nem. A legitimitást - a törvényhozási úton végrehajtottságot - ugyanis felülírja az alkotmányosság” - érvel Vörös Imre jogászprofesszor.
peterkelemen
fideSS bűnök: lopások, csalások, népirtás, hazaárulás, állam elleni bűncselekmények. Ez minimum tényleges életfogytiglan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.