Mégsem volt rágalmazás, hogy megszellőztették az ügyét. Papp Gábor ezt nem fogadja el, fellebbez. Októberben írtunk arról, hogy a bíróságon első fokon megnyert egy rágalmazási pert Hévíz Fidesz-KDNP színekben induló későbbi (egyben jelenlegi) polgármestere, Papp Gábor. A pert a Blikk újságírója és két DK-s politikus ellen indította, mert ők hárman nyilvánosságra hozták, hogy a polgármesternek nincs felsőfokú végzettsége. A felsőfokú végzettségről egy uniós pályázathoz kellett nyilatkozni, amit meg is nyert a város, és amelynek révén a polgármester és felesége összesen 3 millió forint díjazást vehetett fel. A polgármesternek egyébként tényleg nincs diplomája, a nyelvvizsga hiányzik hozzá. Papp azonban azt állította, hogy ő nem hazudott és nem csalt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hiaba, no... Ez a DK nem fer a borebe,... Meg mertek ragalmazni egy hevizi potentatot , polgit azzal, hogy diplomat hazudott.
A fenebe, hat ez elegge fideszes tempo...:o)))
Lepényleső
...nem hazudott,és nem csalt. Mindig arra hivatkoznak;hogy a törvényi előírásoknak megfelelt
(természetesen a törvényt ők szabják,akár egyénre is). Most mi a helyzet? A bírói testület nem
ismeri az ide vonatkozó törvényt,vagy a törvényből eddig kimaradt;"kivéve a párt tagjait"?
Dr plágium
@Lepényleső: Tökmind1 hogy kimaradt, rájuk akkor sem vonatkozik. Flóri is lapul mint szar a fűben, és továbbra is folyik neki a pénzcsap...Mi pedig fizethetünk helyettük.
Equus
ezeknek egy receptre készült a vastag bőr a pofájukra

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.