Kora délután egy fiatal lány zuhant a mélybe az egyik több mint negyven méter magas, tizenöt emeletes panelház tetejéről.

A rendőrök a hátizsákját a tizennegyedik emeleti lépcsőfordulóban találták meg az irataival együtt, a ház gondnoka azt mondta, nem ismerte a gyereket.

„Egy fővárosi elitgimná­ziumba járt nyelvi előkészítős osztályba. Most szeptemberben kezdte a nulladik évet.

Visszahúzódó volt, de eleinte semmi gond nem volt vele. Aztán az osztálytársai zrikálni kezdték, majd durván kiközösítették. Nem volt olyan tehetős a családja, mint a társaié, ezért is sokat bántották”

– állította a Bors egyik forrása. A Bors úgy tudja, a lány éppen a 15. születésnapja előtt egy nappal vetett véget az életének.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! 

Címlapkép: Pixabay/Counselling

(Bors)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Na hol vannak ilyenkor a zaklatókat védelmező humanisták? Ja ilyenkor mélyen kussolnak. Holott a zaklatókat kellene a mélybe vetni és azoknak a szüleit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Na hol vannak ilyenkor a zaklatókat védelmező humanisták? Ja ilyenkor mélyen kussolnak. Holott a zaklatókat kellene a mélybe vetni és azoknak a szüleit.
nem tibi
Sajnálatos és tragikus ! :-((((((((
Szeptemberben kezdődött a tanév ,nem hiszem el hogy nem vették észre mi történik .
:-(((((((((((((( Amig a gyerek az iskolában tartózkodik addig a nevelő felelős érte .
Jelentsék és az erre illetékesek cselekedjenek sürgősséggel és határozottsággal ,tegyék meg haladéktalanul a közbelépést !!!
GeoCravker
@peterkelemen: Egyrészt a zrikáló társasággal tartanék nyitottkoporsós halottvirasztást minimum három napig. szigorúan a koporsó körül állva.
Másrészt szerintem nem igazán déett senki olyan zaklatóüt, akiről bebizonyítható volt a zaklatás.
justhpeter
Ezt az "elit szórakozást" én már képtelen vagyok értelemmel felfogni.
peterkelemen
A lány szüleinek a helyében mindenképp feljelentenéma lányukat halálba zavaró zaklatókat. Ha pedig felmentenék őket, akkor kinyírnám őket egytől-egyig a szüleiket is beleértve.
görbetükör
@peterkelemen: A humanistákra nem jellemző, hogy zaklatókat védenek. Még akkor sem, ha szexuális zaklatásról van szó. Akik embertelenek (nem humanisták) azok veszik félvállról a zaklatásokat. A saját cinizmusod ne igyekezz elfogadhatóvá tenni azzal, hogy hazugságokat terjesztesz humanista, másoknak jót akaró emberekről!
peterkelemen
@görbetükör: Sajnos tapasztalatból mondom. Sok humanista a bűnösöket mentegeti.
peterkelemen
A humanisták zöme buta, mert nem tud különbséget tenni jó és rossz között, mivel humanisták ezért bárgyú, gyáva módon felmentenek mindenkit még a bűnösöket is. Holott például ebben az esetben nem felmenteni kell hanem kinyírni.
görbetükör
@peterkelemen: Akkor nem ugyanazt értjük humanizmus alatt.
görbetükör
@peterkelemen: Te annyira buta vagy, hogy nem is érdemes neked válaszolni.
Tollascsőr
@peterkelemen: " A humanistákra nem jellemző, hogy zaklatókat védenek."
"A humanisták zöme buta, mert nem tud különbséget tenni jó és rossz között, mivel humanisták ezért bárgyú, gyáva módon felmentenek mindenkit még a bűnösöket is."
Akkor most mi van?
Tudod mit? Maradjunk annyiban az összes degenerált baromállat dögöljön meg aki az ilyen esetekben a zaklatókat, más esetekben a bűnösöket védi.
Csak mert "ők is emberek" !
human
A szülőkkel nem tudta ezt megbeszélni? A gyerek szülő kapcsolatnak kell olyan jónak lenni, ha baj van fordulhasson hozzá.
moareka
@human: nagyon ritka a jó szülő- gyerek viszony. Ilyen esetekben dominálóbb a társak viselkedése, mint a felnőtt ember bármilyen hozzáállása...Itt mindenki hibás...
A családomban egyik gyerek a budai elit iskolát önállóan hagyta ott, és keresett magának másikat, mert, mint mondta, ő nem tud naponta húsz ezresekkel a zsebében iskolába járni...
...és ez csak rosszabb lesz...
Fradigege
A kislány apja helyében, egyesével vadásznám le a cukizsírgazdag hülye gyerekek faterjait.Aztán menne ott is a bőgés.
Sziszifusz
Nagyon szomorú amikor egy ember eldobja az életét, főképp amikor ezt egy ilyen fiatal lány teszi azt. Minden együttérzésem a családjáé, szegényke most már nyugodjon békében.

Azok a gyerekek aki halálba cikizték szerencsétlen kislányt nagyon mélyen elgondolkodhatnak arról, hogy milyen gonoszok voltak.
Ismerve az utóbbi években létrejött újgazdag emberek mentalitását lehet, hogy ere kicsi az esély.
Sajnos az efféle kiközösítő, lenéző magatartás általánossá vált. Mert: "mindenki annyit ér amennyije van".
Levendula
"...Az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije az annyit is ér. Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem egyébként” – fejtette ki Lázár János."
Cicamama55
Az újságcikk írója kitől gyűjthette ezeket az információkat? Ha valóban igazak ezek az előzmények, az illetőnek érzékelnie kellett volna a krízist, tennie kellett volna ellene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.