A Városi Kurírban olvashatták Korózs Lajos nekünk adott interjúját felhasználva, hogy az internet mindent megőriz, megnéztük, mit is ígért a nyugdíjasoknak a Fidesz hatalomra kerülése előtt, és mit kaptak a nyugdíjasok a győzelmek után.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ha a nyugdíjak 1,6 és 3,6 %-okkkal emelkednek, mikor lesz akkora nyugdíj emelkedés, hogy legalább lépést tarthassunk a jelenleg még bérből élőkkel (kivéve államtitkár, bartás, stb.).
papa.49
Pontos a leírás, ezt kéne mindenkinek olvasnia, és ennek megfelelően szavaznia !!!
Eladott Ország
Azt hiszem, tegnap a Fidesz kommunikáció felért a csúcsra. Márpedig a csúcson kell abbahagyni, de ezek nem fogják, az biztos. Ott tartanak ők az agyukkal, hogy a Fidesz sajtónyilatkozatban reagál Balog Zoltán mindenféleminiszter nyilatkozatára. Egymásra reagálnak a sajtóirodán keresztül. Ami szép, az szép. Az ellenzékre nem számíthatnak a nyugdíjasok – Reagálás Balog Zoltán miniszter (EMMI) nyilatkozatára.
Mit lehet erre mondani? Köszönjük szeretett vezérünk gondoskodását a nyugdíjasok nevében! Majd azért túl nagy meglepi ne legyen, ha esetleg kiderül jövő tavasszal, hogy az életkor nem függ össze az elhülyüléssel.
kulabombaafityiszre
@papa.49: ma, 14:49
Tudod az a baj,hogy azok egy rész is erre a barom fityiszre szavaz akiktől elzsarolták a magánnyugdíj pénzüket.Egyszerüen nem akarom elhinni,jólpalira vették őket,először azzal,nem lesz állami nyugdíjuk,utánna egyéni számlájuk lesz,megvédik a nyugdíjukat.
Erre aki nem lépett vissza jobban járt,egyéni számla nuku+ha nyugdíjat akarsz gondoskodj magadról.Ez így most a fityiszes álláspont.Ezek közzül a kisemmizett szarrá alázott,hülyének nézett volt pénztártagok közül mégis van aki erre a tetvekre szavaz.Hát,eszem-faszom megáll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.