A felcsúti polgármesternek aprópénz, de jó referencia lehet a megbízás. Csaknem 40 millió forintos megbízást kapott a HungaroControltól Mészáros Lőrinc és a Duna aszfaltos Szíjj László közös érdekeltsége – számolt be a Hír Tv az állami cég honlapján nyilvánosságra hozott adatok alapján. A CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft. 30 millióért telepít jégakkumulátorokat február végéig, és 10 millió forintot kapott az öltöző és wc légkezelőinek hűtőegységgel való bővítésére is. És ha már itt tartunk, idézzük fel, hol tart Mészáros a közbeszerzésekkel:

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
Ezen senki nem lepodik nalunk.

Viszont budiba, oltozobe minek legkondi??? A munkaido nagy reszet nem ott tolti a paraszt.
quadrocopter
Valaki nézzen a körmére, nehogy a gázt kösse be a légkondiba!
Az 1 milliárd "felejtése" óta bármi előfordulhat nála...
wpym
Ezen senki nem lepodik nalunk.

Viszont budiba, oltozobe minek legkondi??? A munkaido nagy reszet nem ott tolti a paraszt.
namihami
Miért ne ő csinálná (ezt is)? Mi az, amihez ez a 21. századi leonardódávincsi nem ért? Agysebészetet mikor kezd el bevállalni? És még lenne szabad hely az idegsebészet frontján is. Lehet beadni a projektet, más esélyes híján egyébként is nyitva áll a pálya.
Csizmás Kond
...és miért nem bíznak mást meg ha ennyire nem akarnak vele dolgoztatni ?
quadrocopter
@Csizmás Kond: Ne gyerekeskedj, macska! A Genyó csókosát visszautasítani? A gecisztáni demok-túrában egyenló az öngyilkossággal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.