Orbán nevét és címét csupa nagybetűvel. Ami még akkor is kirívó, ha az internetes szokásokat figyelmen kívűl hagyjuk. Mely utóbbiban kifejezetten a „kiabálás” jele a csupa nagybetű. Ha innen nézzük, akkor a feladó-jelzés szimbolikája nagyjából annak felel meg, hogy a pofánkba kiabálják: Én ORBÁN VIKTOR vagyok az ORSZÁG, a hatalom, a kormányfő. Belülről nézva valószínűleg a kormányzó, de addig még van pár formalitás, amit majd csak elvégez őfelsége parlamentje.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ő majd elmegy a Gangeszig, mi meg jó helyen vagyunk itt.
Csizmás Kond
..szerény meglátásom szerint ma aki sivít mint egy fábaszorult féreg holnap tényleg azért fog sivítani mert beszorult csak akkor már mindenki szarik rá.
papa.49
Nyugodtan hazamigrálhat ahonnan a családja való !!!
Eladott Ország
cdn.blog.hu/pr/progressziv/image/gulag.jpg
A csúti menjen a haverjaival a Gulagra,oroszul: ГУЛАГ: Главное Управление Исправительно-Трудовых Лагерей. Ellátmányként elküldjük nekik a nyugdijminim 30%-át. ( tíz éve változatlan), az ukránoknak adott magyar nyugdíj helyett.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Igen, lehet, hogy Orbán beszorult. Mert jelenleg ő sivít és keres aktuális ellenséget a leghangosabban.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Reméljük, hogy túléljük az "Orbán "rendszert...és majd beszélhetünk azután is...én ezen a néven fogok akkor is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.