Eldurvult diákverekedés miatt hívták ki a rendőröket Balatonbogláron még január második hetében egy általános iskolához. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszakról is tud, de az eljárást megszüntették.

Még január második hetében kellett egy eldurvult iskolai verekedéshez kihívnia a rendőröket Balatonboglár egyik általános iskolájához – olvasható a sonline.hu cikkében. 

Tanárt ütöttek meg diákok Bogláron? A rendőrség lezárta az eljárást

Fotó: pixabay.com CCO

A lap szerint sok konkrétum nem ismert az esetről, a beszámolók több sérülésről szóltak és az iskolában tanuló állami gondozott gyerekeket említették, mint akik részt vettek a dologban. 

A lap megkeresésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság azt válaszolta, hogy "a Fonyódi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének és több rendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást. Hozzátették: az eljárás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmények elkövetésével három gyermekkorú személy gyanúsítható, ezért az eljárást büntethetőséget kizáró gyermekkor miatt megszüntette."

Az eset a sonline.hu cikke szerint óriási felháborodást váltott ki a szülőkben, akik zárt szülői fórumot hívtak össze hétfő délutánra, ahová a Siófoki Tankerület vezetőjét is elvárják. Épp ezért a tankerületi vezető a sonline.hu-nak nem is nyilatkozott érdemben, csupán annyit mondott, a vizsgálat lezárulta után áll majd rendelkezésre.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Néha, egy-egy ilyen szép hír erejéig, előbújnak a rejtett erőforrások... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.