Előfordulhat, hogy csak a megyeszékhelyeken lenne a mostani formában ismert polgármester-választás – értesült a szabadpécs.hu. Amennyiben ismét kétharmaddal győz a Fidesz, akkor már idén ősszel átírhajták a választási törvényt. Polgármesterektől és meg nem nevezett hivatali emberektől úgy értesültek, hogy az is megeshet, hogy az ötezer főnél kisebb településeken nem lenne önkormányzati választás.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Ugye milyen nagy demokrata, már csak a korona hiányzik a fejéről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Madácsi Pali: Majd a hívei a fejére teszik!
quadrocopter
Az tuti, ha nyer a genyó horda, a Geci befejezi a demokrácia maradékának a felszámolását is, mert mér csak egyedül ez akadályozza a teljhatalom és az önkényuralom megvalósításában!

"Szegény, szegény Magyarország!"
Eriksson
Felesleges akkora igazgatási apparátus, minek 20-50 embernek polgármester, helyettes, titkárnő, képviselő testület, intézményfenntartás, választási kampányok, stb. Mennyi pénzt meg lehetne spórolni, amit lehetne egészségügyre, oktatásra fordítani.
peterkelemen
@Eriksson: Te ökör nem érted, hogy itt megyeszékhelyekről van szó? Ráadásul mi az, hogy minek annak az 50 embernek. Te milyen alapon érzed felsőbbrendűnek magad azért, emrt mondjuk a Fővárosban élsz vagy egy nagy lélekszámú településen. Húzzál már Orbán oldalára idióta!
Eriksson
@peterkelemen: "Előfordulhat, hogy csak a megyeszékhelyeken lenne a mostani formában ismert polgármester-választás"
" az is megeshet, hogy az ötezer főnél kisebb településeken nem lenne önkormányzati választás."
Értő olvasás az smafu?
És te minek képzeled magad? Egy felsőbbrendű megmondóembernek akin kívül mindenki idióta? Holott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.